qbrabykbke b-bg evet hissediyorum çok baskı var çok çişim varmış gibi bir his var hep bilmiyorum anlayamadım ne olduğumu doktorum nişandır o dedi ama su gibiydi
b-bg qbrabykbke ben doktoruma sordum bebek hareketlerini hissettiğin sürece sorun yok dedi ama siz yinede hastaneye gidin ne olur ne olmaz
qbrabykbke b-bg benim doktorum da tekrar olursa gel dedi ama olmadı o yüzden gitmedim ama beklemedeyim tekrardan olacak mı diye teşekkür ederim yinede
Crocus20 qbrabykbke evet anlattığınıza göre suyunuz gelmiş ama sonrasında durması biraz zor bence. Belkide sonrasında damla damla şeklinde gelmiştir ve sizde farketmemiş olabilirsiniz. Bi doktorununa danışmanızda fayda var en azından içiniz rahatlar
Crocus20 qbrabykbke ayy ben suya benzettim inşallah değildir. Gittiniz mi doktora merak ettim. Bu arada kaçıncı haftadasınız
qbrabykbke Crocus20 37+1 deyiz şuan doktoruma söyledim çoğalırsa eğer gel dedi net birşey demedi bol bol dua ediyorum bende
Crocus20 qbrabykbke bebeğinizin hareketlerini çok iyi takip edin allah korusun. Böyle bir durumda sizi çağırması gerekiyordu riske atılacak bir durum değil çünkü. Şaşırdım açıkcası böyle demesine.
qbrabykbke Crocus20 yok 25 inde gidicez kontrole bu aralar ara ara sancı gibi de oluyor ama bu haftalarda normaldir herhalde herkese oluyordur
Crocus20 qbrabykbke aynen son zamanlarda iyice artıyor. Ben sizden önce doğum yapıcam o zaman 24 aralıkta gün aldım sezeryan için