Sevgilimmmmmmm 3 gündür belim ağrıyor acildeki doktor enfeksiyon bele vuruyor dedi öyle bir şey olur mu
yeni_anne2 Sevgilimmmmmmm kaç haftaliksınız acaba bende de ilk ayda enfeksiyon var diyip tek kulanımlık toz verildi bir iki gündür bel agrım varr
Ebruaselliya Sevgilimmmmmmm evet canım kasık ağrisı ordan bel ağrisı felan oluyo belim tutuluodu benim
Tugcee55 Sevgilimmmmmmm evet yapıyor daha yeni yaşadım monural sase diye tek kullanımlık toz verildi onunda 10 gün etkisi olduğunu söyledi doktor ve en az 3 litre su içmeyi söyledi ve atlattım çok şükür
sacmalamakizim Sevgilimmmmmmm Kan idrar tahlili aldılar mı? Yani sonuca göre mi bel ağrısı yapar dedi, yoksa hiç muayene etmeden, tahlil almadan mı dedi?
Sevgilimmmmmmm yeni_anne2 12+3 haftalığım. Toz parol ve aksef verdi. Toz zaten tek kullanımlık bir etkisi olmuyor fazla.
Ebruaselliya Sevgilimmmmmmm crp baktilarmi kanindan o kaç kandaki enfeksiyondanda olur…banada ilk oldugunda toz ilac verdiler bide su icmeye dikkat edince gecmisti kandaki enfeksiyona ilac veriyorlar hap
HilalAkysn Sevgilimmmmmmm aynı günlerimiz 🥰 enfeksiyon bende de var ve bugün ciddi bir bel ağrım oldu
Rabiamina Sevgilimmmmmmm aksefi düzenli kullanın o iyi gelir. Benim de ilk aylarda olmuştu çok fazla kasık ağrısı yaşamıştım
Ebruaselliya Sevgilimmmmmmm suan 20+5 ama ilk zamanlar olmustu bende enfeksiyondan 8 10 haftalik felandi
Patito__ Ayserum 5 ustu enfeksiyon diye biliyorum ama her hastanenin referans araligi farkli olabilir. Orda referans araligi yazmiyormu ?
Sevgilimmmmmmm sacmalamakizim yeşilimsi sarı akıntım vardı ve kaşıntı bunları söyledim enfeksiyon dedi. Acile gittim zaten tahlil falan yapmadı