12betul Merry12 bu ay sonu yıl başında yani 37,5 haftalık oluyoruz . İnşallah o zamanı bulur . Benim de 3. Gebelik ama 2 gündür düzensiz ama ciddi ani kasılmalar bel ağrısı doğum değil ama yakın hissediyorum
Merry12 12betul 3.gebelikse dikkat et ilk doğumlar zor ama diğerlerinde daha kolay oluyor işler bize ciğer geliştirici iğne falan yapıldı ilaçlarla çok bekletmez ilaçta zarar veriyor çünkü bebeğe 36yı geçsek yeter artık napalım allah yardımcımız olsun dursa keşke 40lara kadar ama nasip
Seda347 Benim de 28 hafta ve 2.gebeliğim. 25 haftalikken sancım geldi sürekli ve azdı. Acile gittim nstde sancı çıkınca dogumhaneye yatırdılar. Ciğer geliştirici verildi ağrı kesiciler verildi 4 gün hastanede yattım.1 haftada anca geçti. Şuan sıkıntı yok
Kubrabsyg Seda347 sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 bende birazdan tekrar gideceğim kontrol amaçlı inşallah sorun çıkmaz ama halen ağrı hissediyorum
DryStr @Kubrabsyg ilk gebeliğimde kızım da 2 hafta önde gidiyordu şeker vs yoktu doktor bu durumun normal olduğunu iri bebek demişti ki 7. Ayda sizin gibi ağrılarım vardı bende sabaha kadar beklemiştim eşim görevden gelince gittim ki nts de ağrılarım vardı açılmam yoktu ama nts de çıkan sancılar beni erken doğuma neden olur dedi doktor ve yatışım yapıldı 3 gün hastanede kaldım sonrasın da 38. Haftamda kızım doğdu. Şuan 2. Gebeliğim 30+4 haftalığım ama bebeğim 2 hafta önde gidiyor suyum biraz fazlalaşmış şeker vs de yok sizde ağrılarınızı ciddiye alın tekrar gidin erken doğum olmasın 🌼
Birbenbirbebek Kubrabsyg oh cok şükür tekrar olmaz umarım peki bu ağrılar sancılar yorulmaktan yada fazla hareketten olabilir miymiş ?
Kubrabsyg Birbenbirbebek evet evet 1.5 yaşında oğlum var yürümüyor sürekli kucağımda ev sattık ev arıyoruz herhğn dışardayım yüksek ihtimalle onun verdiği acısını çekiyorum 🥹🤲🏻❤️
Birbenbirbebek Kubrabsyg yaa benim de 2 yaşında oğlum var daha 15 haftalık ama kasıgıma yumru ara ara adet sancısı gibi agrılar giriyor suan bebek iyi ama doktorum bir süre progestan verdi . Kullandım bıraktım mecbur kucağıma almak zorunda kaldığım durumlar oluyor 🥺 doktorum bu kg cok fazla elinden geldiği kadar kaldırma dedi ama mecbur işte ..
DryStr @Kubrabsyg benim ilk gebeliğimde suyum gelmişti acil sezeryane alınmıştım ilki sezaryen olduğu için bu da sezaryen olucak ama önde gittiği için değil benim eski sezaryen kesi yerimde incelmede var o yüzden 37. Haftada alacak
Kubrabsyg Birbenbirbebek ah ah ne yapıcaz bilmiyorum birde benimki yürümüyor heran kucağımda. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Birbenbirbebek Kubrabsyg amin inşallah ahhh oda cok zor 🥺 benimki de yerde kollarını açıp anne al diyor gelde alma yani yada koşarak kucağıma atlamaya çalışıyor içim gidiyor
betullale Kubrabsyg sancım vardı canım elimden bacağıma vurur şekilde doktoruma mesaj attım açıl hastaneye gel dedı gittiğimde de dogumumun başlamış olduğunu ögrendik