Mym Kumvoled Her şey😂😂😂Canım aşırı tuzlu istiyor,aynı zamanda acıdanda vazgeçemiyorum.Esgiden tatlı çok yerdim ama şimdi ağırlık yapıyor yiyemiyorum.Onun dışında sormak istediğin varsa sorabilirsin😊
BaharErol busrasafak bende 38+5 deyim aynı şekilde 32 den sonra tabiri caizse azdı hemoroidim 😬 bende doktora sordum engel değil Doğum sonrası kalıcı olabiliyor dedi normal Doğum için. Sonrası allah Kerim çaresine bakıcaz artık ne yapalım Allah’dan acısı sızısı yok sadece kocaman bir et parçası var orada. 2 gündür kremle içeri sokmaya çalışıyorum ama oda fayda etmiyor
busrasafak BaharErol Aman canim dikkat et benim iceri giriyordu oncesinde. Bir ishal oldum yaraya dönüştü. Kremle kucultup halletmeye calis Rabbim sifa versin
BaharErol busrasafak bende şuan ishalim galiba ondan hep dışarda kalıyor, doktor size ilaç verdi mi hamile iken kullanabileceğiniz?
busrasafak BaharErol Hemoroid kremi proctolu bi krem ve anestol kullanabiliyosun.Benim birz ileri diye hap iciyorim daflon😕
Serzey Evet ben kullaniyorum ben microtemin urununu almisti. Mentollu gibi sisiyo ya basurum suruyorum sabaha sislik kalmiyo o derece etkili aktarlardda vardir hatta bunu duzenli kullaninca geciriyormus ama ben duzenli kullanmiyorum krem cok etkili varislere cok iyimis
Gizem_miros busrasafak allah yardim etsin ben oglumu dogurdum 2 gun sonra eve geldim ve basur cikti kocaman sisti ve 3 tane hem icten hem distan o halde hen dikisle hem oturup cocugumu emzirdm yaz sicaginda neler cektm ben ve banada ilac verdi emzirdigim icin vermedi fazla ve onu kullandim patikon fitil kullandim duzeldi ama 8 aylik oldu oglum ve hayla 3.u de sarkik bi sekilde duzelmedi sadece sislik aci indi ama o sarkiklik duruyor ve 9+6 gunluk tekrar hamiileym cok korkuyorum bidaha yasarim diye
busrasafak Gizem_miros Ayy kiyamam cok gecmis olsun. Ben de doğumdan once boyle isem sonra ne oolurum onun korkundayım acikcasi
Neslish8 busrasafak Geçmiş olsun öncelikle. Bende de var aynı sorun, doktorum kanama olmadığı sürece beklenen bi problem olduğunu ve kreme devam etmem gerektiğini söyledi. Krem geçirmiyor ama rahatlatıyor, umarım doğumda sıkıntı yaşamayız 🙏🏼