Seher05_ şimdi sizin yorumlarınızı okudum da çok geçmiş olsun yoğun bakım o kadar zor ki hala düşündükçe gözlerim doluyor telaşlanmakta çok haklısınız. Bende sizinle aynı şeyleri yaşadım hemen hemen. Belki içinize bi nebze olsun su serper yorumum. Bu süreci yaşayan çok fazla insan varmış hemen hemen de aynı ilerliyor. Benim oğlum doğdu sağlıklı dediler odaya getirildi asla memeyi tutmadı inliyordu resmen. Anneme dedim ki bi terslik var nefes alamıyor gibi sanki. Hiç ağlayamadım, topuğundan kan almaya çalıştılar kanı bile gelmedi rengi morardı. Doktor geldi biz bi yoğun bakıma götürelim belki sabah geri getiririz dedi ama yavrum odaya geri dönmedi anında entube edildi. Entube kelimesi çok korkutucu geliyor ama sürecin bi parçası. Bi kaç ihtimal saydı doktor. Suyun fazlaydı su yutmuş olabilir dedi, benim enfeksiyon sorunum vardı bebeğime de geçmişti. 7 gün ilaç tedavisi aldı, sonra solunumu kendi yapabiliyor mu diye denediler yapamadı bi kaç gün içinde başardı kuvozden hava almaya başladı en sonunda beni yanına aldılar emmeyi denedik solunum etkilenmeyince de taburcu ettiler. Korkmayın, süt götürüyor musunuz? Bol bol süt sağın moralinizi hiç bozmayın bu süreci yaşayan her anneyi kucaklamak istiyorum çok zor ama geçiyor nerdeyse 3 ay oldu bizim. Hepsi bitecek biri bana böyle söyleyince çok kızıyordum ama inanın geçiyor 🫶🏻