gamzeoktay Mucizemine yani pozitif yanılma vs oluyormuş yine kan tahlili yaptir ama sanki hamilesin 🥰🥰🥰 ins 🙏
Mucizemine Fotoğraf yüklemeya çalışıyorum fakat olmuyor nasıl yapılıyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi 🙏
Elifff2112 Mucizemine canim üç çizgi olan yere tiklayip resim yukle diceksin resmi seciceksin sonra link cikiyor kopyalayıp buraya yapıştiricaksin biraz karışık ama
Supriz-bebek Mucizemine kırmızı olan erken gebelik testi galiba onda daha erken belli oluyor ve evet hamilesiniz inşallah hayırlı olsun diğer test daha geç belli oluyor o yüzden net değil
Supriz-bebek Nur_3423 bunlarda adet gecikmesi olunca yada bir iki gün kala yapınca net belli oluyor ama erken gebelik testi daha net çıkartıyor hafif çizgi var yine de kan verin netlessin
Mucizemine Ayy doğru mu acaba 🙏Cuma ve Cumartesi yaptım reglime 10 gün varken regl belirtisi yaşadım ve emara girecektim her ihtimale karşı yapayım dedim kanda çıkarmı daha reglime var bu şekilde öğrenen var mı
xJade Mucizemine Ben regl olmama 3 gün varken öğrendim. Cizgim çok netti. Sizinki 10 gün olmasına rağmen net. Bencede bi kan verin bebiş olabilir.
Mucizemine Evet Kırmızı olan erken gebelik testi normal testte hafif çıkınca ihtimal olabilir mi diye erken test yaptım 2 tane 2 sinde de çıktı reglim geçmeden kanda çıkar mı sizce beklemelimiyim
Mucizee80 Mucizemine idrarda pozitifse kanda çoktan pozitiftir ilk önce kanda yükselir sonra idrara geçer mutlaka kan verin
Mom6535 Mucizemine ilk kana geçer zaten gidip beta verin iki günde bir artış takibi yapın sonra zaten doktorunuza gidersiniz kese görüleceği boyuta gelince