Doğum hikayemiz 26 mayıs gecesi başladı saat 2ye doğru sancılarım başladı geçer diye hiç kimseye söylememiştim duşa girdim duş aldım ama gene de sancılar devam etti ve geçmiyordu doğum sancısını anlayabilir miyim diye düşünüyorsun ama çok belli bir şekilde anlaşılıyor sabaha doğru da sancılarım sıklaşmaya başladı uyutmuyordu saat 5-6 arası şehir hastanesine gittik kontrol için ama ilk doğum olduğu için doğuma hazırlık sancıları dediler 2-3 günde sürebilir bilemeyiz diyip gönderdiler sancılarımın bu arada 80-90 larda olduğunu görüyordum biz eve döndük ve aynı sancılar hep devam etti hiç geçmek bilmedi aksine de arttı dakika tutuyoruz 5-6 dakika da bir geliyordu artık lavaboya gittim kanlı nişan geldi öğlen 13.00 gibi tekrar şehir hastanesine gittik ve bana sancımın olmadığını bugün doğum beklenmediğini söylediler eve gönderdiler çok ters insanlar da vardı sonra takipli olduğum özel hastaneye gitmeye karar verdik orda da sancımın olduğunu söylediler istersek eğer normal doğum için bekleyelim ama biraz zor olacağını dediler çünkü hiç açılma yoktu bu arada üstünden 14 saat geçmişti sancılar yormuştu bizde sezeryana karar verdik ameliyata indik iğne vuruldu belden hissiyat var ama acı yok sonda uyuşturulduktan sonra takıldı 5 dakika içinde bebişimiz doğdu ve doğduğunda gördük ki kordan boynuna dolanmış çapraz bir şekilde sırtından geliyordu doğum yapamama sebebimiz oymuş nasıl doğduğunun önemi hiç yok şükür ki sağ sağlim kucağımıza aldık mükemmel bir doktor hastane hemşirelerle birlikte 18.33de kızımız doğdu 🫶🏻♥️