Patito__ Feridekahraman23 iyi artmis Siz tekrr bir devlete gidin tekrr baksinlar dha ii makina varmisya Eger gozukmesse ozele gidin Makina farki cok dedgm gbi bebek varken kese bile goremedi devlet.
Ask2108 Feridekahraman23 içinizi ferah tutun bu süreçte strese girmeniz çok önemli. Hayırlısıyla bebiite gözükür hayırlısıyla kucağımıza da alırsınız inşallah 🌹🐣💕 dualarım sizinle siz hiç umudunuzu kaybetmeyin 🌹💕
Feridekahraman23 Patito__ Evet tekrar gidecem ama bu sefer özele gidecem her devlet hastanesine gittiğimde pskolijim bozuluyor. 1 hafta daha beklicem dayanabilirsem 🙃
Basakparlar Feridekahraman23 canım beklemene gerek yok devletin göremediğini özel alt muayene de görür zaten
Basakparlar Feridekahraman23 erken haftalarda alttan bakması gerek kese görmesi için karından 10.haftalarda bakılıyor beta benim de 2275’ten iki gün sonra 5000’di görmesi için vajinal muayene olman lazım
merylii_ Feridekahraman23 içimden bir ses sağlıklı ve rahat bir gebelik geçireceksin diyor, sağlıkla sıhhatle kucağına al yavrunu inşallah, ay daha çok erken ama içimden bi ses kız dedi 🥰😇
Elifimsib Feridekahraman23 ilk öğrendiğimde beta takibi yaparken devletteki doktor beta 5000i geçince karından görürüz demişti özelde de 3500ü geçince görürüz demişlerdi cihazın kalitesine göre falan değişiyor görebildikleri değer sanırım. Ben en son beta baktırdığımda değerim 1000lerdeydi garanti olsun diye ondan tam bir hafta sonra da keseyi görmek için gitmiştim çok şükür 16 haftalık olduk. İnşallah sizde görürsünüz keseyi biraz daha bekleyin bakalım inşallah sağlıklı bi şekilde gözükür 🙏
Feridekahraman23 Elifimsib inşallah her doktor farklı bir değer söylüyor mesela ozeldeki 2400 beta değerine göremedi ama ben yumurtlama tarihimi biliyorum 15.gun catlamam oldu ama o bana direk dedi dış gebelik yüksek neye göre bunu dedi bilmiyorum zaten bir daha ona gideceğimi düşünmüyorum
Melissayda Canım beta artışın gayet iyi ilk gebeliğimde 2087 de gördüm ben keseyi İkincide 43bindi haftası çok ileriydi ama içini ferah tut görünecektir inşallah 🙏 Yine kan vermişsin artış düzenli görünüyor sağlıkla senin olsun inşallah 💕
Feridekahraman23 Melissayda çok teşekkür ederim evet beta HCG artışı güzel gidiyor ilk gittiğim özelde ki doktor beni tedirgin etti burdan haber ederim inşallah
Eda42_ Feridekahraman23 Nerede yaşıyorsunuz ki ben Konya burada kâr Yok mesela siz yine dikkat edin kötü düşünmeyin herşey yolunda gider inşallah