Olivafia 6 haftalık hamileyim tam tutunma aşamalari olduğu için korkuyorum. Hapşırma sırasında keskin kasik ağrim var korkmalı miyim?
renes Olivafia bendede hala oluyo 15 haftalıgım korkma zararı yok ama yan dönerek hapşur yatarak hapşurma ben ole cozum buldum
2kizannesi- Olivafia 19 haftalık olduk hâlâ hapşururken oluyor kasık ağrım korkmana gerek yok normal bi şey 🥰
Duyguynrky Olivafia daha dur 7-8den sonra hapşururken idrar kaçıracaksın 😂 kanama olmadıktan sonra normal canım
Metyszz Olivafia hapşuruğın gelince hemen oturma pozisyonu al yatarak haşurursan bi 15 saniye o acıyı çekersin.. vendede çok oluyordu sonra sonra geçiyor merak etme. Doktora söylemiştim çok normal şeyler dedi umursamadı bu durumu
Smhtlha Duyguynrky aynen yaa ağrı normal geliyor😤tam temiz çamaşır giyin aradan yarim saat geçmeden hapşur idrar kaçsın gelde sınır olma😂
AlininAysesii Bebek suyla dolu bi kesede, hissetmiyor hapşırmayı öksürmeyi gayet normal ☺️ ama canının acımamasını istiyorsan hapşıracağını hissettiğin an kalk iki büklüm ol, benim o şekilde ağrım olmuyor
Duyguynrky Smhtlha aynen öyle ben tuvalete yetişemiyordum son zamanlarda eşimle gülerken yine kaçırıyordum 😂
Yalinn8 Olivafia yok korkma canim oluyor oyle, sadece oksururken ya da hapsirirken yapabilirsen dizlerini kendine cek, yani daha iki buklum oturur bi hal al agri olmuyor, enazindan bende olmadi😉
Anacsevgidolumelek Olivafia en basindan beri oluyo canim korkma. Ben hapsuracagim zaman karnimi tutuyorum hafifletiyor biraz rahmin sallanmayacak sekilde bir pozisyon alirsan yine sikinti olmaz saniyorum insan korkuyor valla :) gecen hafta yatarken hapsurdum rahmim oyle bir gerildi ki heralde bebege bir sey oldu dedim kanamam falan oldu mu acaba diyerek tuvalete gittim cok sukur bir sey olmamis 🤭