zynpknt 17 haftalık hamileyim sürekli rüyamda bebeğin doğduğunu ama hiçbir eşyasının yetişmediğini görüyorum ne kadarlıkken alışveriş yapmaya başladınız ben yavaş yavaş başladım herkes bekle diyor kafamı karıştırıyor yılbaşından sonra her şeye zam gelcek alışveriş için neden beklememiz gerekiyor anlamıyorum siz kaçıncı haftalarda başladınızz
Gamzeacis zynpknt 10 haftalıktım gidip odasını bebek arabasını aldım en büyük parçaları aldım direk olur da bişey olursa diye diyorlarda bugün alınan yarın pahalanıyor
seyma0661 zynpknt 20.hafta başlamıştım detaylı ultrasondan sonra. 26 haftalık olacağız Bebek arabası, kıyafet, temel eksiklerini aldım . Yata, dolap da bu ay almayı düşünüyorum sonra dolabı yerleştirirken de eksikler mutlaka çıkacak zaten
Guzelanne56 zynpknt ben 30 da başladım 32 de çoğu seyı utuledım yerlestırdım, suan 35 haftalığım gerı kalanı dün yıkadım butun ütü yapıcam henüz bıtırmıs degılım. hastane çantasını bıle ayarlamadım daha düşün doğumuma 2 hafta kaldı neredeyse hala hazır olmayan şeyler var. Tavsıyem detaylıdan sonra başlaman daha iyi olur hatta bana kalsa 28-30 dan sonra o zamana kadar dolar olarak bırıkım yapabılırsın ben öyle yapmıstım
zynpknt Gamzeacis kesinlikle katılıyorum büyük eşyaları bende aldım diğer şeylere yavaş yavaş başladım Allah hepsini sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimizee
Gamzeacis zynpknt amin canım en sona kıyafetleri kendime alacakları bırakmıştım sağlıkla kucağınıza alın benim oğlum 9 aylık ☺️
zynpknt seyma0661 ya hem kasım indirimlerinden çok faydalandım hemde dediğim gibi yeni yıla girince her şeyin fiyatı artıcak zaten 10 gün giyilecek kıyafetler alıyoruz bari uygunken alalım diye düşünüyorum
seyma0661 zynpknt aynen öyle durumu olan 1-2 günde her şeyi dizer ama süreç zaten maddi olarak yoracak ne kadar erken alınsa kardır en azından büyükleri yeniyıl girmeden alın
bengonca Kızlarım 14 aylık ikizler. 32.haftada alışverişe başladım. 34de hastane çantamı hazırladım. 36 da doğum yaptım 🌸
myangelson zynpknt önceden kaybım olduğu için bekliyoruz biz 30 u geçince almak en doğrusu bizim için riskli gebeyim şuan da
zynpknt seyma0661 evet öyle yaptım büyükleri aldım çoğu şeyi ananesi babaannesi alıyor ama anne baba olarak da hastane masrafı bile bayağı çok oluyor oturduğum yerdeli devlet hastanesinde maalesef iyi bir doktor yok özele gidiyorum e doğumda zaten baya pahalı
Yogurtlupilav zynpknt 16dayım daha hiçbirşey almadım. 20lerde fln başlarım herhalde. Önce bir abisine söyleyeyim de öyle alışveriş yapayım istiyorum.
Kuzucukno2 zynpknt ilk bebişimi çoğu şeyini almıştım 16 haftalıkken cinsiyet kesinleştiğinde önce büyük şeyleri aldım ve kıyafetlerini sonra çok pahalılanıyor
zynpknt myangelson allah sağlıkla kavuştursun inşallah olumsuz düşünmeyin benimde var bir kaybım maalesef