shrnur şu şekilde perşembeyi cumaya bağlayan gece 2 rekat bebeğin için hacet namazı kılacaksın niyet ettim rabbim senin rızan için karnımda ki bebeğim için namaz kılmaya namaz kıldıktan sonra duanı edeceksin kilit satılıyor nalburlarda anahtarı var ağzı açık şekilde sağ elin karnında 7 defa ayetel kürsü 7 felak 7 nas süresi okuyup rabbim bebeğimi sana emanet ettim diyip kilidi kapatacaksın bana ve bebeğime zamanı gelince açmayı nasip eyle de ve kilidi sakla Allah’ın izni ile doğumun geldi şekilde 2 rekat şükür namazı kılıp aynı ayetleri okuyup kilidin ağzını aç ben bu şekilde yaptım bende 3 defa düşük yaptım iyi geldi sana da iyi gelir inşallah ve o gece itibari ile her gün karnındaki bebeğin 41 gece sadakasını ver miktar farketmez gönlünden ne kopuyorsa eşin niyet etsin bir köşeye eşin elimin karnında ki bebek için sadakamız diyip 41 gece koysun kenara 1 tl olsa bile 41 günün sonunda birine bebeğine niyet edip ver sadece söylemek istedik inşallah rabbim bebeğini bağışlar sağlıkla alırsın yapıp yapmamak sana kalmış dediğim gibi sadece ben söylemek istedim belkide bu bir nasiptir