Arelim Gulcag bende şehir hastanesine gidiyorum senin düşündüğün gibi düşünüyorum bende hangi doktora gidiyorsun 37+4 üm bende 😊
Gulcag Arelim öyle ama aşkım herşeyi ben yapacam neden para vereyim bebeğime daha güzel şeyler yaparım 😍 hayırlısıyla al kucağına inşallah 😍😘
Gulcag Gulem memnunum çok sinirli ama işi çok iyi baya yoğun 🙄 arada deliriyor 😬😂 ben alıştım artık 😂 Hocam bu gün iyisiniz diyorum delirt delirt diyor 🙈
Gulcag Gulem ay oda son zamanlarda bi tuhaf olmuş arkadaşım gidiyordu değiştirdi benimle Erdal’a geçti.
33mersin kızlar kendinize pijama gecelik takımlarını nerden aldınız bide kapı süsüdür hediyeliklerdir onları yaptirdiysaniz nerden aldiniz mersindeyim bende😊
Duygue 33mersin kapı süsü ve yastığımı https://instagram.com/ada_tasarimevi?utm_source=ig_profile_share&igshid=sp5wzpp3s31p burdan yaptırdım çok güzel geceliğimi dağ çamaşırdan aldım sezeryansa elbise çok rahat oluyo ben pijama altı giyemedim
leydi33 Merveee1 memnun kaldinmi canim bende sultan hanima gidiyorum buyuk ihtimalle sezaryen olacak dikisi felan lazerle yapiyorlarmis orda nasildi