GamzeeeYigittt Yarın Allah’ın izniyle 38+3 oluyoruz ve planlı sezaryen ile kızıma kavuşuyorum. Heycan korku stres sevinç mutluluk üzüntü herşey var sizde durumlar nasıllll?
Bge GamzeeeYigittt yarın 39.haftamiz bende zorunlu sezeryan ile 2.ogluma kavuşacağım. Heyecandan çok stress vat. Ve gün bitmiyor gibi. Allah yardımcımız olsun🙏
Fatmanur12345 GamzeeeYigittt yaaaaa allahim ne olur bizde o günlere gelelim 😍😍😍😍😍 sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah 🤲🏻🌹
Gokturkmom_ GamzeeeYigittt Bende aynı şekilde 🥲 çok garibim bişey yiyemiyorum bile çok stres yaptım Allah yardımcımız olsun
GamzeeeYigittt Fatmanur12345 Gelirsiniz Allah’ın izni ile. Hamileliğin her bir evresi ayrı stres yaa🥰🥰 Annelik bambaşka.. Sizin bebiş de sağlıkla gelsin🥰♥️
GamzeeeYigittt Gokturkmom_ Ayy yarın buraya doğurdum çok güzel geçti postları aymayı nasip etsin Allah’ım🤣🤣
GamzeeeYigittt Fatmanur12345 Maşallah minnak bebişe🤱🏻 okadar hızlı geçiyorki zaman 30 dan sonra inanamıyorsunuz😍
GamzeeeYigittt Gokturkmom_ Sabah 09:26 da doğdu kızım. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Sadece ağrım var. Birde bizim nazlı bebek uyanıp emmek istemiyor🙈🙈
Yenianne6161 GamzeeeYigittt nasıl hissettiniz acaba? Benimde ay sonu olacak çok heyecanlıyım valla ne hissedeceğimi bilmiyorum ameliyathane de çok heyecan yaparım diye korkuyorum 🤣🤣