EsoMom_ kivanc11 benim 30 Kasım gecesi oldu 29 unda iğne oldum öyle 12. Gunum yarın genelde 12 gün sonra belli oluyor kişiden kişiye değişiyor
lelesbaby__ EsoMom_ ayy test yaptin mi ayni gunde olduk ignesi galiba 29 kasimda da ben vuruldum bugun igne degil 12. gun test yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum
EsoMom_ lelesbaby__ silik çıkıyor yaptım yine aynı çıktı yarın kan vericem duruma göre Bugün verecektim kan daha silikleştiğini farkettim ondan yarın veririm evet bende 29 unda oldum sende nasıl çıkıyor yaptın mı
lelesbaby__ EsoMom_ ay yapmadim ya ben 7. gun yaptim negatifti igne etkisi gecti yani suan yapmaya korkuyorum igne dahil 15. gun yapin diyorlar
Elif-ada- EsoMom_ Bugün bende tekrar kaset ve erken gebelik testi yaptım kasette silikte olsa çıktı erken testte çıkmadı hicbirsey anlamadım hangisi doğru hangi yanlış sonuç??
Z-M02 SalihaHakanetin tabi ki ederim her zaman Rabbim size de hayırlısı ile nasip eylesin inşallah 🤲🏻🥰
lelesbaby__ Z-M02 bende pcos var bir sonraki tarihi bilemiyorum bugun catlatma ignesini oldugum gun dahil 12. gun yarin sabah test yapsam cikar mi acaba
Lolli Dün akşam test yaptım negatifti. Ctesi sabahı tekrar yapıcam 12. Gün olacak varsa çıkar. Çıkmazsa da yoktur zaten adetimi beklerim direkt
lelesbaby__ Elif-ada- elif hanim o benim arkadasima geldi bir cocugu var suan ikinciye hamile ikisinde de erken gebelik negatif cikti ucuz kaset test pozitif insallah hamilesinizdir