Hanife_ Rabiahan neden almadım bilmiyorum yememden kısmadım ama çalışıyorum eve gelincede oturmuyorum yemek temizlik fln
Gozde232734 Hanife_ aynı ben 31+5 olduk 5 kilo aldim .öğretmenim artık ayakta kalmaktan tabanlarım ağrıyor.allahtan izne ayrılıyorum😂
Hanife_ Gozde232734 ben de öğretmenim sürekli oturma şansımızda yok beni en çok her tenefüste merdiven inip çıkmak yoruyor Allahtan şimdi tatil iznim 26 şubatta başlayacak
Gozde232734 Hanife_ benim en büyük sorunum varis son 2 aydır varis çorabı giyiyorum .sıkıyor hiç sevmiyorum.ben tenefüste sınıftayım hep sınıf öğretmeniyim.
Burjucan Hanife_ bende mi problem var ben de öğretmenim ona rağmen 7 kilo aldım 26 haftada 😬demek ki çalışmasam kaç kilo alcam 🤭
Hanife_ Gozde232734 şükür varis sorunum olmadı bacaklarımda hiç ağırmıyor nefes alamıyorum sanki bnde sınıf öğretmeniyim sınıfta oturamıyorum içim daralıyor acaba 37 ye kadar çalışmak zor olur mu bi yandan da bunu düşünüyorum
Sabinayagmur Rabiahan 27 haftalık ikizlere hamileyim.74 kiloyla hamile kaldım şuan 91 kiloyum kolum yüzüm hiç kilo almadı bir karın var Rabbim yardımcımız olsun🙏
Myhoney Rabiahan henüz 31 +5 17 kilo.ben ilk etapta cok aldım şimdi yavasladı.ama muhtemelen 35 kiloyu bulur 😀
Hanife_ Burjucan şimdi tatilde hep evdeyim neler yedim hep evde olsam kötü demekki hep 12 de uyanıyorum şimdi o da kötü