belkiznisan Aysgll1 acilman varmiydi canım dün benim de 3 defa geldi bugünde geldi sancım var ama acilmam olmuyor
Kocbuse65 Aysgll1 benimde o haftalarda geldi eğer gelmeye devam ederse doğum başlamış demektir ama bir kere geldiyse sıkıntı yok dedi doktorum
Aysgll1 Kocbuse65 evet doğum başlamış oluyor o yüzden hemen bebişimize kavuştuk biz de darısı tüm bekleyenlere inşallah sağlıkla
b-bg Aysgll1 merhabalar sağlıkla büyütün benimde jöle gibi akıntım geliyor dünden beri adet sancısı gibi hafif sancım var ama kan ya da koyu renk değil akıntım krem rengi baya büyük parçalar halinde geliyor sizinde böyle mi başlamıştı
irem-16 Aysgll1 gözünüz aydınnn🥰 kaç kg doğdu bebişiniz🥰 sütünüz falan da geldi mi hemen🥰 ağrılarınız nasıl❤ Bize de nasip olsun inşallah sağ salim kavuşmak 🥰🥰
Kocbuse65 Aysgll1 bizde 3150 doğduk benimde sütümüz geliyor benim biraz ucum yok uç aldık biraz daha iyi
Aysgll1 Kocbuse65 maşallah nasıl geçti doğumunuz 🥰 benim de göğüsler doluyor taş gibi oluyor ucu ağrıyor bunun acısı sezaryeni unutturuyor resmen 🫣
Kocbuse65 Aysgll1 güzel geçti şükür 🙏🏻biraz yanmam ve ağrım var sizdede aynımı ağrı kesici olmasına rağmen
Aysgll1 Kocbuse65 evet merak etmeyin daha çok yeni olduğu için çok normal. Günden güne ağrınız azalacak bol yürüyüşle
Aysgll1 b-bg benim hafif lekelenme gibi pembemsi kahverengi renkle başlamıştı ihmal etmeyin nolur nolmaz acile gitmeye çalışın
esrablkbs b-bg benim beyaz başladı ⅘ gün öyle kıvamlı geldi dedim heralde yakında nişan gelecek bugün baya kırmızı renkte kan gelmeye başladı 39+5 Teyim sancım yok bebek kıpırdanmasını sürekli takip ediyordum zaten şuan. Onda da bir sıkıntı yok
Emmyyne b-bg Benimde bugün jölemsi sarı renkte parçalı şekilde akıntım oldu 35+2 deyim daha erken gibi korkuyorum doğum oldu mu sizin Yada doktora gittiniz mi ne dedi