Berrakk39999 Merhaba, doktorum coraspin verdi günde 1 kere kullanmamı söyledi ancak saatiyle ilgili bir yorum yapmadı sabah akşam fark eder mi kullananlar bilgi verebilirse çok sevinirim.
Beyzahamarat72 Berrakk39999 bende kullanıyorum suan 24 haftadayım gebelıgımı ogrendıgmden beri kulanıyorm sabah kahvaltıdan sonra içiyorum
Deniiizzz Berrakk39999 bende corasprin kullandım ayrıca oksapar iğne de kullanıyordum akşam kullanıyordum akşam alınsa daha iyi olur demişlerdi onu duyunca ben hep akşam yaptım ve içtim. Muhtemelen değişiyordur bu durum tabi herkese göre ama saatlerini kaçırmamak en önemlisi mesela sabah içtiysen ertesi gün akşam içme aynı saatlerde içmeye özen göster.
aslanmommy Berrakk39999 bende kullanıyorum akşamlari alıyorum canım yemekten sonra içiyorum ben 9 gibi aynı saati tuturamiyorum herzaman ama akşam iciyorum basladigimdan beri
Berrakk39999 Deniiizzz dün ilk defa kulladım öğlen 4 gibi içtim bilmiyordum o şekilde mi devam edeyim ya da bugün akşam içip o şekilde mi devam ediyim bilemedim
Deniiizzz Berrakk39999 ona tabi kendi uyan saatinize göre siz karar verin ama aynı saatler de olmasına dikkat edin
TugceOrak Berrakk39999 ben her gece yatmadan önce içiyorum kuzum. Bilgim olduğundan değil öyle alıştım öyle gidiyorum
dika Berrakk39999 bende gebeliğim başında kullandım doktorum akşam almamı tavsiye etti tam akşam 9 da alıyordum sonra 11 haftada kanamam olunca bıraktım bir daha kullanmadım
Sweet333 Berrakk39999 akşam 9-10 arası kullanmamı söyledi doktorum hamileliğin başından beri o şekilde kullanıyorum