Eylul41 Anonim2828 ben haftada 1 gidiyorum. 2 defa devletteki perintaloga 2 defa ozeldeki perinataloga. Risk durumuna göre bence ayarlanıyor randevular. Ozeldeki tabi daha detayli.uzun ilgileniyor daha açıklayıcı daha dikkatli oluyor
Asi19ebrar Eylul41 kocaeli sehır hastanesındede daha detaylı doktor yarım saatten fazla sürüyo detaylı bakıyo
Susamcan Anonim2828 benimde öyle ya çok zormuş işlem bence şimdi sonuç bekleyeceğiz umarım çok uzun sürede olmaz
Anonim2828 Susamcan bu arada dün sabah müşade den sonra acil servise kontrole götürüyorlar orada kavga çıktı gördün mü ?
Ebrueren Anonim2828 en fazla 2 hafta sıklıkla bakarlar diye düşünüyorum bende gittiğimde kalbini göremedim görmem lazım 2 hafta sonra tekrar gel dedi bebeğim pozisyonundan dolayıymış yani öyle olsa haftaya gel derdi 2 hafta sonra demezdi pek cihaza girmemizi istemiyorlar bebeğin sağlığı için
Anonim2828 Ebrueren muhtemelen öyle ama Riskli gebeliği olan anne babalar için 2 hafta çok uzun bir süreç muayneye gittikten 2 gün sonra tedirgin olmaya başlıyorsun ya şu an iyi değilse ya bişey olduysa gibi gibi çok zor bir süreç allah yardımcımız olsun
Ebrueren Anonim2828 evet sizi anlayabiliyorum haklısınız perinatoloji doktoru size gelmeneniz gereken zamanı söyler çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi tüm bebeklerimiz sağlıkla gelsinler allah kimseyi evladıyla sınamasın 🫶🏻🙏🏻
Susamcan Anonim2828 aa yok ben görmedim beni 1e doğru götürdüler sen baya erken hallettin o zaman işlemlerini büyük olay mıydı korkardım iyi ki denk gelmedim 😬
Asi19ebrar Bende hemen hemen 4 kere gıttım Ocak’ta besıncıye gıdecem inşallah banada doktor kagıt verıyo onunla gıdıp önce gebe izlem sonra kızlardan kayıt fısı alıyorum randevu almıyorum kagıtla gıdıuorum kocaeli şehir hastanesı eda hanıma
Anonim2828 Asi19ebrar ne kadar güzel 1 ay boyunca 4 defa farklı perinatologlara göründüm 2 si özel 2 si devlet 15 dakikadan fazla bakmıyorlar
LadyVERA Anonim2828 riskli gebeydim. Sadece perinatoloğa gittim. Ama benim riskim servikal yetmezlik idi. Haftalık bile kontrole gittim kendi kliniğine. Devlette nasıl bilmiyorum ama doktorunuzla konuşun mutlaka.
Anonim2828 LadyVERA hamileliğimin başından ber özel doktor takipliydim tiskli gebelik sürecimden sonra doktorla bağımı kopardım aslında hiç gitmemem gereken bir doktormus bundan ötürü danışabileceğim bir doktor yok ne yazık ki memnun kalana kadar perinatoloji değiştirip duruyorum
Hshshzgsghzhshs Anonim2828 bende Zeynep Kamilde serklaj oldum lütfiye Uygur hoca yaptı perinatoloji uzmanı şimdi o beni çağıriyo 3 günde bir kontrole gidiyorum
LadyVERA Anonim2828 değiştirin tabiki bende bunu kast etmiştim. Memnun kaldığınız birinde ilerlemek isteyince o doktora danışırsınız. Sürekli farklı doktora gittiğiniz içinde kısa aralıklarla deneyin oluyorsa bir an önce doktorada karar verirsiniz.
Anonim2828 Hshshzgsghzhshs ne güzel diyemiyorum 3 günde bir gitmekte yoruyordur ama doktor kontrolünde olmak rahatlatır. benimde bebeğimi kaybetme durumum olduğu için sanırım her gün gel bakalım dese koşa koşa giderdim heralde 🥹
Anonim2828 Susamcan İnstagram adresin var mı oradan yazayım sana bu arada beni 1 e götürdüler yazmıssın götürdükler yer acil miydi normal polikinliğe mi götürdüler kontrol için