Edanur_Dilek Aysenur_6101 bat 13 benimde bugün ovulasyon testi yaptım silikti adet 1 gün geçsin normal gebelik testi yapicam
Tutar13 Bende bat 13 u 7s inde yaptım test negatif ama 15 gundur kasık sancılarım var adet sancısı gibi
Aysenur_6101 Tutar13 benim de adet sancısı gibi sancılarım var bende testi yaptım ama negatif ya yine vücudumuz psikolojik belirti veriyor ya da bilmiyorum ki
Edanur_Dilek Aysenur_6101 yok yapmadım uzulmiyim diye 1 gün geçmesini bekliyorum ovulasyon testide merak için yaptım herkes diyordu gebelik öyle öğrendim diye yani bakiyim dedim nasıl çıkacak diye 😄
Aysenur_6101 Edanur_Dilek yani ne desen yalan olur tam bilmiyorum kuzum ya adetten 3-4 gün önce varsa çıkardığı da oluyor çıkarmadığı da
Edanur_Dilek Aysenur_6101 AA hadi bakalım banada haber edersin burdan canım ben bidaha yarın sabah tekrar ovulasyon yapacağım cunki dünde yaptım bundan daha silikti bugün daha koyu silik yarın dahada koyulasacakmi bakacağım 😄
Fatoss3- Sabah uyandigimda çok az bı kanama gelmişti ve eşimle ilişki yasak daha snra ilişkiden snra bitane ciğer gibi parça geldi cigerden bı tık küçük kanlı sizce neden 🥺