Beyzadrs Kızlar merhaba 14 haftalık hamileyim hem grip oldum hem de zaten alerjim var burnum yamuk. Burnum öyle bir tıkandı ki 24 saatten fazladır uyuyamıyorum gücüm kalmadı artık. Sterimar alıp sıktım bana mısın demedi çıldırıcam
Leylagny Beyzadrs ben hamileliğin başından beri çekiyorum sinuzitim var zaten burun tinakligi illet bişey en son sterimar sıkıp burun deliklerime sarımsak soyup koydum tüm o şekilde açıldı rahattladim
Gulperi8 Beyzadrs ayy bende aynı olmuştum aynı haftalıkken tuzlu su yap burnuna çek rahatlatıyor gribi atlatınca rahatlamıştım çok geçmiş olsun
myangelson Beyzadrs benim burnum tıkanıyor bazen normalde de burnumun tek tarafından nefes alabiliyorum ameliyat olacaktım hamilelik olunca kaldı. Zaten zor nefes alıyorum hamilelik de eklenince iyice tıkandı Burun bandı takınca iyi geliyor biraz
huly2 Ben ilk hamileligimde çok kötü olmustum doktor izetonik su yazdı siringayla temizliyordum çok çok iyi geliyordu eczaneden de alabilirsiniz önce bir tarafa sonra bir tarafa sıkıp kafanızı kaldırmadan sümkürün çok rahatlatir