Alya05 vilanelle Benm 2 kızım var ellerinden öperler Birkerede boş gebelikten kürtaj oldum Bu sonuncuda 14 haftalıktı Bende doktora iki kürtaj bir dış gebelik dedim öyle genetik testi aldılar
Alya05 vilanelle 14 haftalık olan doktor dedi muhtemelen sağlıksız bebekti ondan dolayı kalbi durmuş olabilir
vilanelle Alya05 Allah veriyor o alıyor sağlıksız bebekleri. İnşallah ikimizin de sağlıklı gebelikleri olur gönlümüzce🙏🏻
Meltemanneolsun Ogrtmn_gbe teşekkür ederim canım. Geçti gitti şu an 2. Ye hamileyim 6 haftalık inşallah bu sağlıklı ilerler
Ogrtmn_gbe Meltemanneolsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu🙏🏻 benim Allah korusun amniyosentez sonucum kötü çıkarsa kürtaj dedi doktorum sonuç çıkması 17-18. Haftayı bulacak nasıl olur o kadar büyükken nasıl vazgeçeceğim ondan bilmiyorum 😔
Meltemanneolsun Ogrtmn_gbe kötüyü düşünme canım. Bu sonuç herkeste çıkabilir iyi veya kötü. O yüzden sen kalbini ferah tut bol bol su iç. İyi düşün iyi olsun
ikizlerin_annesi__ Meltemanneolsun merhaba düşükten hemen sonra hamile mi kaldınız ? Peki size 3-6 ay sonrası hamile kalabilirsiniz demediler mi bana öyle dediler . Siz kaç aylıksınız acaba Şuan
Meltemanneolsun ikizlerin_annesi__ dedim ya canım 6. Aya kadar adet gördüm 7. Ayda hamile kaldım şu an 6 haftaligim