Nesizade05 Mom_123 zaten bebekler kilodan değil solunumdan küvete giriyor ciğer geliştirici vurulmuşsun ya . Doktorlar her ihitimali söylüyor işte
Mom_123 Nesizade05 kesinlikle 1.800 gram olupta kuvöze girmeyen bebişler gördüm Allahımın mucizesi ve ben mucize yaşayacağıma inanıyorum İnşAllah 🤲🏻❤️
Mom_123 Busralbyrk kiminle konussam kuvöze girmeyecek öyle hissediyorum diyor gerçekten bende öyle hissediyorum anneler hissedermiş ya ❤️ ben rüyamda gördüm beyaz aldığım hastane cıkışomı giydirmişim kucağımdaydı Allahım bana gösterdi 😓 inanıyorum sende sağlıkla kucağına alıcaksın benimde dualarım seninle canım benim❤️🤲🏻
Melikeakkc Mom_123 canım küvözi de kötü düşünme tek sağlıklı çıksın o hastaneden tek kalsın iyi olsun yeterki öyle düşün bence😔 hiç kucağa alamamaktansa köveze girsin yeterki sağlıklı olsun olumlu düşün, ne düşünürsen o olur sağlıklı olsun önemli olan o
Melikeakkc Mom_123 benim oğlumda yattı 6 gün evet bırakıp eve gelmek çok zor, ama onu hiç alamamak daha zor bence 🫥
Maviyesil0 Rabbim sağlıkla doğurup yavrunuzu yanınıza almayı nasip etsin stres yapmayın Allah’ın izniyle kavuşacaksınız bebeğinize ona odaklanın bizde gelişim geriliği yaşıyoruz 34. Haftadayım inşallah sağlıkla bizlerde kucağımıza alabiliriz yavrumuzu 🤲🏻
Nesizade05 Maviyesil0 bu gelişim geriliği neymiş yaa bende bu günlerde çok duyar oldum bizde de var aynı sorun boy kilo geriden geliyor 36. Haftaya gircem yarın haftalık kontrolller var bakalım😔
2019taha Mom_123 benim oğlumda 30. Haftada aldılar ciğer geliştirici vurdular 1500 kg doğdu küvezde kaldı ama sonra şükür kavuştuk Şuan 5 yaşında korkma anneler güçlüdür sen güçlü ol o iyi olur
Veraamoms Nesizade05 hiç endişelenmeyin bana da bacak boyu kısa, karın çevresi geriden geliyor dendi 50 cm, 3100 gram doğdu kızım. Bacak boyu kısalığı genetik olarak eşimle bana çekmiş minyon bir bebek olacak demek ki 🌸
Mom_123 Nesizade05 doğurdum canım 1 kilo 840 gram geldi mucizem sıkı takip emzirme yapıyoruz kuvöze girmedi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹
Mom_123 Busralbyrk büşracımm doğurdun muuu bende doğurdum 1kilo 840 gram doğdu mucizem pamuk gibi melek sıkı takip emzirme yapıyoruz kuvöze girmedi🥹🤲🏻
Busralbyrk Mom_123 ayy ben de doğurdum hep aklımdaydın 2.2kg bizimki de küvöze girmedi demiştimmmm çok şükür maşallah 🧿rabbim korusun hepsini
Maviyesil0 Mom_123 maşallah ya darısı bizlere olsun çok sevindim sizin adınıza 💜 sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah 🫶🏻
Nesizade05 Mom_123 ayy canımmm benim o kadar sevindim senin ve bebeğin adına 🥰🥰 inşallah bende sağlıkla alırım kucağıma🤲
Maviyesil0 Busralbyrk size de kocaman bi maşallah 🧿 böyle haberler geldikçe umut doluyorum resmen darısı bizlere inşallah 🧡
Busralbyrk Maviyesil0 umudunuzu yitirmeyin allaha güvenin hiçbir şey olmaz 💖 inşallah çok daha güzel sıkıntısız doğuracaksın inanıyorum