Minikask34 Kızlar bebeğimin adını yiğit miran koymak istiyorum ama dün biri morelimi bozdu neymiş efendim demode isim hiç yakışmıyormuş birbirine sizce nasıl?
MiracAlpinveUmutunAnnesi Minikask34 Söylemesi zor değil. İsteyen yiğit der isteyen miran. Siz neyi begendiyseniz onu koyun. Kimseyi ilgilendirmez
Tugcenurmiray Minikask34 amaan bosver bende ogluma allah nasip ederse Aras koymak istiyorum ama herkes aras kargomu diyor amaan taksaydım takardım bu zamana kadar😂 Kargonuzu verirsiniz işte diyorum cevap vermiyorlar boş boş bakıyorlar😂
Zeynepgmsbs61 Minikask34 ben yiğiti ve miran isminide çok beğeniyorum akrabalarım cok koydu ondan dolayı bende bebeğime koyamadım🙏 yiğit Alp de cok yakıştırıyorum
14022024 Minikask34 siz kimseye bakmayın ismin demodesimi olurmuş anlamı güzel olsun yeterli benim iki oğlumun isimide çok konulan isimlerden çokta severek koyduk
ArasMom__ Tugcenurmiray canım bende aras koyacağım. Ee Aras kargo ismide şirketin sahibinin soyisminden geliyor 🤷🏻♀️
Minikask34 Zeynepgmsbs61 evet bende doktor erkek bebeğiniz dediği gibi aklımda birleştirdim o gün bugündür hep öyle derim 🥲sizin söylediğinizde çok uyumlu ❤️