Eslemyaren SaRaa aynen öyle benim iş yapınca belim agrio bazen uyurken normal diyorlar bakalım ne zaman gelecekler bebis ler 😊
Ases54 Eslemyaren doğumdan önce bebek ayaklarını midenize vurarak kendini aşağı doğru itiyor bunu hissedersiniz☺️
Eslemyaren Ases54 migde bunalti çok oldu ve kustum sebep mi bilmiyorum çünkü hamilelik başından berri hiç bunalti geçmedi 9 aydır aynı yani 😊
AGuler Bende 35+4 deyim göbeğim aşağı indi ve sürekli kasılmam var nst de sancılar 90-100 lere çıkıyor açılmamda var 2cm sanırım erken gelicek kızım🙏🏻 Doktorda 40 haftayı doldurmaz dedi.
Sibelyigitaslan Eslemyaren canım inşallah 1 hafta daha gelmez miniğin çünkü ciğer gelişimi 38. Haftada tamamlanıyo kilo ile alakası yok diye biliyorum küvez muhabbetinin. Sağlıkla kucağına al inşallah
AGuler Eslemyaren benim 28. Haftada erken doğum riskim vardı ciğer geliştirici iğne vuruldum doktorum o yüzden artık doğsada sıkıntı yaşamicağımızı söylüyor bakalım sağlıkla gelsinler inşallah canım🙏🏻
Muzika AGuler ben de aynı şekilde şu an 28+6 dayım. 28+4 de ve ertesi gün ciğer geliştirici iğne vuruldum. Tekrar ne zaman oldunuz kaçıncı haftada? Ya da bu yeterli mi oluyormus
Busravezeytin Canım hiç korkma benim 32.haftadan beri karnım düştü hem de çok aşağıda. 36+5im doğurmadım daha :)
Eslemyaren Oglusumubekliyorumsss ben en son 34 haftalık gittim 2370 grdi perşembe randevum var o zmn ogrencem ins
Gmzcngi Eslemyaren kilosu iyise eğer küveze girmez diye biliyorum canım korkma ben ctesi kontrole gittim 36+6 dı günüm bu saatten sonra cigerlerde gelişti olurda doğum olursa korkmayın dedi doktorum bebişte 3100 gr.
Gmzcngi Enesim benimde hep asagıda hareketleri canım hemde bayadır bildiğin şeyime vuruyor korkma sende Allahın izniyle inşallah zamanında gelir🤲♥️