Selin3434 Ftrhn yani benim 3. Hamileliğin ilk kizimi 12 haftalık öğrendim bana da doktor öyle demişti ama hiç değişmedi pipi kendini gösteriyor hatta güzel ultrason da yumutaliklari bile belli oluyor erkek olunca seninki bence degismicek
Ftrhn Selin3434 benim de bir oğlum var gönlüm çok kız diyor. Ama sağlıklı olsun öncelikle. Haber ederim unutmazsam haftaya 😊
Ftrhn Eymenkuzusu ederim inşallah 😊 özeldeki doktorum kemik yapısı kız gibi demişti. 3 gün arayla devlete gittim kabarık gibi kesin olmamakla birlikte erkek demişti 🙈 bize de süpriz olacak. 1 oğlum var gönlüm kızdan yana nasip 🌸
Rabiamina Ftrhn ultrasonu gören doktor yani biz ne desek boş. 16 haftayı bekleyip netlesince doktorun söylemesi mantıklı olan.
Ftrhn Rabiamina tabiki de doktorun ne demesi önemli 😄 burada herkes soruyor işin cilvesi yani.yoksa buradaki cevaplar göre alışverişe başlamadım 🙈
Rabiamina Ftrhn yok bazen telaş yapıp öğrenmek istiyoruz da doktorlar bile ayni ultrasona bakıp farklı yorumluyor. İnsan bir fikre alışınca diğerini duyup morali bozuluyor yok yere. Ondan söyledim 😊
ykaya18 Ben 13 haftalıkken doktorum bacak arası boş yüksek ihtimal kız dedi bir daha da değişmedi 35 haftalığız kız 🤭