Ebrueren kesinlikle genel olarak baz almayın kendi yaşadığım kadarıyla anlatıyorum herkesin aynı olacak diye birşey yok 😄 ilkine göre çok daha fazla ağrı oluyor mu bence evet Ağrı eşiği yüksek olan biri olmama rağmen biraz zorladı diyebilirim ilkinde 3-4 güne kendi işimi çok rahat görüyordum ayağa kalkmada çok fazla sıkıntı yaşamamıştım,bunda kalkmak ve özellikle sağ sol donmek ağrı yapıyordu ama kendimi yormadan yüklenmeden yavaş yavaş halletmeye çalıştım çoğu şeyimi ilk başta hiç geçmeyecek gibi geliyor hep böyle belim belden altım bukuk kalicak dikilemeyecegim yatamayacağım diye ağlamıştım 😂ama inanın geçiyor yani sonuçta aynı yerden ikinci defa bir operasyon geçiyoruz dikişlerinize çok iyi bakın sürekli yatmayın az az hareket bol bol dinlenin o an bir daha çocuk tövbe diyordum ama insan unutuyor bir kaç haftaya yaşına girecek mesela yeniden çocuk düşüncesi yokluyor ama biraz daha buyumesi lazım tabi yani lafın kısası kişiden kişiye değişir ama her şekilde ağrı bir tik fazla oluyor ilke göre onun da çok şükür çaresi var ağrı başlamadan serumları iğneler vuruyor hemsirelerimiz şimdinden sıkıntısız bir an önce iyileşeceğiniz sağlıklı doğumlar diliyorum 🥰🌸🙏🏻