Moomtoobee Kızlar nasil gidiyo sikayetleriniz varmı 🥲 bu zamana kadar kaç kilo aldiniz ben 6 kilo aldım gibi 😬 hızlı mı gidiyorum normal mi bilmiyorum inşallah çok ağırlasmam🫣 detaylı ultrasona girdiniz mi benim haftaya randevum cok heyecanlıyım 🥰
Dilamser Moomtoobee 20+1 bulantım hala devam ediyor sadece 2 kilo aldım bende nefesim kesiliyor uykudan uyanıyorum sürekli hiçbir şekilde tatlı bişey tuketemiyorum suzinde öyle mi. Bir cikolata meyve olsun yediğim gibi istifra ediyorum bana iyi gelmiyor bebiş düzenli hareket ediyor belli aralıklarla hissediyrum bu benim 3 gebeliğim pek heyecwnli geçmiyor .
Duruu3 Moomtoobee 20+4 günlüğüm gece uykularım azaldı gibi yaa sabahta saat 8 9 da uyanıyorum hemen uykuya hasret kaldım arada vajinada baski ağrı oluyor uzaninca geçiyor bulantı tamamen bitti maşallah 4 kilo aldım ben yarın detaylı’ya giricem inşallah 🙏🏻
PurpleRose Moomtoobee 20+5 im bende bu hafta ağrılarım var biraz biraz. Çok az değerle enfeksiyonda çıktı kızlar ihmal etmeyin yanmam yoktu ama yinede çıktı bi gisip tahlil verin her ihtimale karşı 🤍 bende 3 kilo aldım şimdiye kadar
Duruu3 Dilamser bendede nefes darlığı var malesef bulantı geçti ama şükür benimde 3.cu gebelik hecanliyim ama ben😂
Moomtoobee Dilamser sabahları aç karnına arada bulantim oluyo gece uykularım kaçıyor magnezyum olayını doktoruma sorucam bide nefes darlığı başladı özellikle uzanırken bunun sebebi nedir acaba nefesim kesiliyor gibi oluyo 😬
PurpleRose Duruu3 magnezyum kullanmıyosanız tavsiye ederim, kullanıyorsanızda özellikle geceleri yatmadan yarım saat önce alın çok güzel uyutuyor
PurpleRose Duruu3 ben normalde sabah alıyordum gece yatmadan almaya başladım başlayalı ölü gibi uyuyorum gece 🤭
PurpleRose Moomtoobee aslında fazla alırdım çok tatlı yemepe başlamıştım durdurdum kendimi sonrası bana zarar olca gibiydi 😄
prensesimveannesi Moomtoobee 20+1 3 kilo falan aldım ama zaten kilolu hamile kaldım🙈 son 3-4 gündür midem ekşiyor gibi ağzıma acı su geliyor 😢 onun dışında iyiyiz şükür 22+3 de detaylı randevumuz 🫠
asyasena35 Geceleri uyku problemi yaşıyorum bende 10 gün sonra detaylıya gireceğimmm ve 10 kilo aldım sanırım rekor bendeeee :D