Zzz_ism staRmama https://i.hizliresim.com/asjmhpj.jpeg?_gl=1*hprecu*_ga*MTYxMDI2NTM0MS4xNzM0ODUzNDA0*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczNDg1MzQwMy4xLjEuMTczNDg1MzU2MC4yNy4wLjA. Merhaba canm 15 haftalık tahminde bulunurmusunuz rica etsem🙏
Eceunverkanra staRmama Ya o fotoyu goren kiz diyor videoyu izleyen cikinti var gibi diyor ahdhshhs imkan olsa videoyu atardim ama atamiyorum🥲 agzin bal yesin insallah kizdir saglikla aminnn🤲🏻🤲🏻
Eceunverkanra staRmama Yok yansima yapiyor bir de nubu var sanirim onu cikinti olarak gordu birkac kisi bak dur videodan ss alcam atcam inat ettim shdhshshsh ya iyice psikopata bagladim Allahta benim sonumu hayir etsin ya😂😂😂
Eceunverkanra staRmama Bak hepsini videodan ss aldim farkli acilardan almaya calistim umarim anlasilabilir yan bakinca cok daha iyi anlasiliyor
Meliok @staRmama Bize de bakar mısın 7 haftalıkken vajinal ultrasonla bakılmıştı burda başka ultrason kağıdı yok yârın gidicem doktora:)
Eceunverkanra staRmama Fetal dna sonucu cikti kuzum bildin kızımız oluyor, kızmış cok sukur🙈 Helal olsunn❤️❤️