bussraozturk staRmama ilk çocuğum da 23 yaşında hamile kaldım son adet tarihi 26 Ağustos. Şimdi ise 26 yaşında hamile kaldım şok adet tarihi 13 Ekim
bussraozturk staRmama evet canım ilk erkek😊😊 tutarsa tahmin güzel olur. Rabbim ne verirse ona kabulüz tabi ama bir de kızım olmasını çok isterim ☺️☺️
staRmama Kızlar liste yukarıda. Listeden soranlar ordan bakabilir paylaştım bana yorum yaptırmak isteyenler usg atsınlar
simge201 staRmama hamile kaldığım yaşım 24. Son adet tarihim. 07.08.. ama doktorumuz.23 temmuz olarak değiştirdi adet tarihimi. Yani geç döllenme
staRmama Glbn00_ee erkek kuzum ama taöamen kendi oğluma benzettiğim için 😂 çünkü sırtı dönük net olamadım o yüzden
Glbn00_ee staRmama Bakın birde böyle var 😅😅😅 arkası dönük tahmin etmek zor doğru yandan da var ablasi 😄😄🤗♥️😁
staRmama bussraozturk bu 23 yaş sende eylülde kaldın muhtemelen hep tuttu 😂 tutmayanlar da var ama bazıları geç döllenme bazıları ay sonu adet tarihi. Acaba ikinciyi buna göre mi planlasam 😂 benim de 23 yaş Eylül ve oğlum oldu 🥰
staRmama Glbn00_ee oyyy benim oğlumla aynı sanki o bu kadar benzer 😂 duygulandım 🥰🥲 inşallah gönlünden geçen olur balım ❤️