Fatmaacylnn Konya şehir hastanesine gidip doğum yapıp memnun kaldığınız doktor var mı? İlgileri nasıl önerebileceğiniz birisi var mı? 💕
Aysezey Fatmaacylnn şehir hastanesinde değilde büyükşehir hastanesinde yapmıştım 3 yıl önce o yüzden bilgim yok.üstte kalsın 🙏🏻⬆️⬆️
Asiye17 Fatmaacylnn ilk oğlumu özel de yapmıştım Medicana Hikmet Karabacak çok memnun kalmıştım. Bu sefer 32 haftalığım Şehir hastanesine gidiyorum. Özlem Ece Hanıma gayet memnunum şans işi biraz doktor umarım hayırlı bir ebe ve doktor doğumuma girer 🙏🏽
Fatmaacylnn Aysezey teşekkür ederim, büyük şehir hastanesine bende gidiyordum Hacer yavşana ama doğum ücretleri de artık çok pahalı olduğu için bıraktım orayı 🥰
Eda42_ Şehir hastanesinde Bülent şimşek Orhan kılınç duydum ama doğumda kendileri mi giriyor bilmiyorum
Fatmaacylnn Eda42_ benim de hiç bilgim yok bu konuda Meram tıpa gidiyorum ama doğum ile ilgili güzel şeyler duymadım o yüzden korktum şehir hastanesine mi geçsem diye düşünüyorum 💕
Fatmaacylnn Eda42_ doğumu stajerler yaptırıyormuş bide sancı odalarında 20 25 kişi oluyormuş öyle duydum ilk gebeliğim olduğu için bende çok bilmiyorum çevremde de hiç burda doğum yapan yok
Mkader41 Ben oğlumu şehir hastanesinde doğurmuştum ebeler yaptırıyor memnun kalmıştım şimdi pek memnun olan olmadığı için meram tıpa başladım ama orası hakkında bir bilgim yok
Fatmaacylnn Mkader41 aslında doktorlar iyi ben 31 haftadayım 16.haftaya kadar şehir hastanesindeydim sonra Meram tıpa yönlendirdiler ama doğumu nasıl olur bilemeidm💕
Eda42_ Fatmaacylnn Şehir hastanesinde memnun olanı da olmayanı da duydum ama orada da ebe doğum yaptırıyor diye duydum hayırlısı olsun