-yonca Kızlar karnımın içi ağrıyor bildiğiniz içi yırtılıyor gibi oluyor bazen,dün adet olacakmışım gibi kasık bel ağrım da vardı bi halsizlikte var kendimi iyi hissetmiyorum son zamanlar böyle mi oluyor?
Dbxfdg -yonca bebek hareketlerinden ve bebişin büyümesinden kaynaklanıyor olabilir. Bunu ayırt edebilirsiniz gerçi bebeğin hareketleri sizi rahatsız ediyor olabilir mi? Aksi durumda sancı kasılma vs olabilir doktora da görünün derim nst ile bakmak isteyebilir
iremhzl -yonca dayanamiycaginiz ne olduki agri kesici vurdular isterseniz baska birine gozukun burasi bir cozum olmaz benimde haftam gunum sizle ayni bazen icim agriyo diyorum bazen nefessiz bir an oluyor hareket ve pozisyonundan ama bunu anliyorjm yani sonra geciyor
iremhzl -yonca dayanamiycaginiz ne olduki agri kesici vurdular isterseniz baska birine gozukun burasi bir cozum olmaz benimde haftam gunum sizle ayni bazen icim agriyo diyorum bazen nefessiz bir an oluyor hareket ve pozisyonundan ama bunu anliyorjm yani sonra geciyor
Ayaz_Aybars_mom -yonca 29.haftama giricem 2 haftadr aynilarini yasiyorum belim kopuyor sanki karnima dokundukca canm aciyor bugn kontrol var bende sorucm neden boyle diye
-yonca iremhzl Doktorum erken doğum gibi herhangi bir risk yok dedi bebekte iyi çözüm aramak için değil son zamanlarda böyle mi oluyor diye merak ettim ilk gebeliğim
-yonca iremhzl hayır temiz çıktı idrar tahlili korkulacak bir durum yok dedi 1 hafta sonra tekrar kontrole gelirsiniz dedi yarın kontrolümüz var
-yonca iremhzl teşekkürler evet bugün gittim kontrole bebiş daha dönmediği için karnın ağrıması normal kasıklarını tekmeliyor çünkü dedi bu tür yalancı ağrıların normal olduğunu söyledi dönmesi için egzersiz verdi bakalım inşallah döner 🙏🏻 dönmezse 8 ocakta sezeryan ile alırız dedi
iremhzl -yonca donmesi icin egzersiz mi varmis ilk defa duydum ne guzel bunu onermesi saglikla gelsin insallah
Ayaz_Aybars_mom -yonca yok canm bebek makat gelis duruyormus surekli o yuzden yük bel kisminda dedi kafasi miğdemde geziyoruz bebeyle 🤭😄 sadce karin cevremiz 2 hafta öndeymis ve suan kilosu 1400 gr olms iri bi bebek dedi bakalm saglikla gelsinlerde bisi istemem