Edatasdemir Merhabalar yarın hacettepeye randevum var inşallah ama doktor vs hiç bilmiyorum daha öncesi tecrübesi olanlar doktor tanıyanlar yardımcı olabilir mi? Birde hacettepe sadece riskli doğumlarımı alıyor öyle bir şey duymuştum
Ela3466 Edatasdemir ben İlk doğumumu orda yaptım şimdi yine gidiyorum 2.gebelik sadece doğumda odalar 2 kişilik bu defa tek kişilik oda için ücret ödemeyi düşünüyorum
merveakcy09 Ben 20.haftamdan bu yana gidiyorum Murat Çağan a muayene oluyorum şimdilik memnunum doğum vs onları konuşmadık henüz ama erken dedi onun için. Aşağı genel polk. Muayene olacaksanız orası biraz yoğun oluyor sadece onu bilerek gidin.
Mihriban5614 Prof değil ise işiniz zor bekleme salonları aşşırı kalabalık bildiğim kadarıyla hastane ilgisi iyi ama doğumda zorluk cektim acil gidiyorsunuz zaten hemşire sıkıntılıydı yoksa doğum doktorları iyiydi insan o durumda sadece biraz daha ilgi bekliyor oda yoktu özel oda istedik oda yoktu belirli bir süre doğum odasında kaldım doğum çokmuş oda kalmadı die ben sevemedim azarlar tarzdaydı 2 hamileliğim de etlik şehir hastanesi tercih ettim şimdilik memnunum
merveakcy09 Mihriban5614 normal doğum mu yaptınız sezeryan mı oldunuz bide genel polk. E mi muayene oluyorsunuz acaba
Edatasdemir İlk muayene genel poliklinikte olacağım yarın daha özel ücretli kısmına başlamadık Murat Çağan iyi mi profesör sanırım onun ücretli kısmına mı gittiniz
merveakcy09 Edatasdemir yarın öğleden sonra benimde randevum var 😇 Murat hoca çok güleryüzlü ve iyi bir doktor ben muayenesinden çok memnun kaldım inşallah sizin için de güzel geçer herşey. Bu arada öğretim görevlisi olarak geçiyor prof değil Murat hoca bilginiz olsun
Mihriban5614 @merveakcy09 evet genel polikliniğe gitmiştim normal doğum yaptım doktor ve doğumdan memnun kaldım hemşire vs ilgisizdi
Edatasdemir merveakcy09 tamam çok teşekkür ederim ☺️ peki Murat hocadan nasıl randevu alacağız ilk polikliniğe muayene olduktan sonra mı Murat hocadan alacağız hastaneden ayrılmadan
Hizliveofkeli merveakcy09 merhaba ben ilk gebeliğimde bir sıkıntı yaşamıştım murat hocaya bi defa görünmüştüm. Şimdi yine gebeyim komple Murat hocaya gitmeyi düşünüyorum ama muayenede eşi kabul ediyor mu?
merveakcy09 Edatasdemir sekreteri filiz hanım var perinatoloji bölümünde üst katta randevuları o veriyor gidip kendisiyle görüşürseniz yardımcı oluyor.
sanlii Ela3466 Merhaba, ilk doğumunuzu orada yapmışsınız. Doğum süreci nasıl oluyor ? Sancı odasına alıyorlar, yanınıza kimseyi almıyorlar diye duymuştum o tarz bir durum var mı ? Bilgi verirseniz çok memnun olurum.. Teşekkür ederim..
Ela3466 sanlii canım sancı odasında tek oluyosun yarım saate 15 dakikaya bir gelip bakıyorlar sancı durumuna ben memnun kaldım tek memnun olmadığım şey doğum yaptıktan sonra iki kişilikti odalar ve insan ister istemez emzirirken falan çekiniyor yanına eşini de almiyolar sadece kadın refakatçi ben bu defa tek kişilik oda isteyeceğim eşim de öyle dedi ucretliymis oda oduycez azrtik ama doğuma giren doktorlar çok iyi ilgilendiler normal doğum yaptım güzeldi ikincisi de umarım güzel geçer
Edatasdemir bbsskk henüz özel kısmına gitmedim daha randevular açılmamış poliklinikte muayene oldum ocakta açılacakmış randevular alıp öyle gideceğim
bbsskk Edatasdemir ben de iki hafta önce polikinliğe gittim bana da yer olmadığını söylediler randevulara ocakta başlandığını ocakta verebileceklerini söylediler 14 Ocak’ta da ikili randevum vardı nasıl olacak bilmiyorum umarım özele geçebiliriz çünkü orada sıra beklemek o kadar zordu ki Allah’tan eşimle gitmiştim ama her zaman eşimle gidemeyebilirim ya da her zaman biri olmayadabilir sabah sekizde oradaydım ve işim öğlen ikide bitti 12′ye kadar aç bekledim hemşire senden kan alırlar aç bekle dedi doktora sordum öğle arasına girdik kan veremeyeceğim açım dedim doktor neden aç bekledin ki dedi yani garip bir deneyimdi benim için