Beequeen Kızlar merhaba, uygulamaya göre 13+4 doktoruma göre 14+2’yim. Bu zamana kadar hiç kilo almadım hala aynı kilodayım. Bu durum normal mi, içime bir endişe düştüüü 🥹
DNZMHMHT Beequeen gayet normal canım. Ben iki geblik olduğu halde 5.5 aylıktan sonra hafiften kilo almaya başladım. Kilonun fazlasida gebelikte zarar zaten
Nesonunbeybi Beequeen ay olur mu bebek zaten kaç gramcık su an ilk aylarda 5 kilo verdim ben bebeğin gelişimi çok şükür gayet yerinde korkmanıza hiç ama hiç gerek yok
Ssnm10 Beequeen aynısı bende hatta doktor kilomu sorunca gelişim de sıkıntı mı var diye evhamladım yiyemedim aş ermelerim de başlamadı 12 haftaya yeni girdik bakalım düzelir korkma sorun yok vitamin verdiyse takviye edici onları kullan
Yaseminmur26 Son 3 ayda kilonun alasını alıyorsun canım bende almamıştım o zamanlar 6. Ay bir bitti ipler koptu bende 😄
Beequeen Yaseminmur26 Yaa öyle mi oluyor 😅 İlk gebeliğim hiçbir şey bilmiyorum her şeyden korkuyorum ters giden bir şey mi var diye 😅
Yaseminmur26 Beequeen benimde ilk bebegim ama doktorum hep ilk 4 5 ay kilo almadan devam edersen iyi olur derdi insan 3 saatte bir acıkır mi 3 saatte bir acikiyorum😄
asli_13 Valla bünyeye göre değişiyo 24 haftalık hamileyim 45,5 la hamile kaldım 54,5 kiloyum şu an ilk aylar patür kütür aldım kiloları😂
Beequeen Yaseminmur26 Benim aksine hiç iştahım yok, hiçbir şey yiyesim gelmiyor biraz yiyeyim deyince de midem aşırı rahatsız oluyor 😅
Hryedz Beequeen ben 1. Trımesterda kg almayı gectım kg veren bırıyım ıkı hamılelıgımde oyleydı 2. De 30. Haftadan sonra kg almaya basladım 3 kg vermıstım 4 kg gerı aldım 38+2 deyım
semi29_ Beequeen 33 haftalık hamileyim hala -2 kilodayım hamile kaldığım kiloya ulaşamadım bebeğin gelişimi kilosu iyiyse bence çok dert etmeyin ben de sıkıntı yapıyordum ama bebeğim 2 kilonun üstünde şu an doktorum da sıkıntı olan bir durum söylemedi içinizi ferah tutun
Ysmnpmk Beequeen ben ilk 3 ayda 10 kilo verdim almayı geçtim yani 😀korkmayın bebek şimdi sizden pek beslenmiyor son 3 ayda istemesenizde kilo aliyorsunuz