Suskunnkizzz_5665 Kızlar benim bir kuzenim var bahsetmiştim geçen de test vermiş gebelik testi betası 2U/L çıkmış 2 gün sonra tekrar vermiş 2 çıkmış doktor bide pazartesi ver ne olacak demiş sizce artar mı var mıdır gebelik bilemedim
Suskunnkizzz_5665 Masalceylan evet var ve ağrıları var 3 yıldır çok istiyor bir umut doktorlar hiç olmasa 2 yerine 0 yazardı demişler çok ümitli 2 defa düşük yaptı
Senonif Bence tekrar vermesine gerek yok boşuna hamilelik yok 🙁 tekrar verecekse de adetinin geçmesini beklesin yoksa çok üzülür, yani 2 çıkan sonuca doktorun tekrar ver demesi garip olmuş
Suskunnkizzz_5665 Senonif çok kararsız kaldım ama doktorlar hiç olmasa 2 yerine 0 yazardı demişler çok ümitli oda var yıldır istiyor 2 düşüğü var umarım vardır dedim
Cihangir09 Suskunnkizzz_5665 yani onu söyleyen doktora bence zaten gitmesin 2 negatif bir değerdir kimi hastanenin negatifi 0.100 çıkarken kimi hastanenin 2 çıkar bunlar klasik negatif değerleri boşuna umitlendirmisler kadını. Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah