Fatoss3- Kızlar adetime henüz 6 gün var ve ben 6 gün önce ovulasyon testinde pozitif görüp ilişki yaşadım simdi esimi ise gecirdom lavaboya girdim ve bi baktm az bi kanama yani.lekelenme olmus kilodumda
Donaldvetomris Fatoss3- benim yumurtlama kanamam hafif kahverengi şeklinde lekelenme olur biz de tesadüf o gün birlikte olduk ve hamile kaldım canım
adatuna Fatoss3- ovulasyondan sonra en erken 12.günde tesstte çıkar. ara kanama geçiriyor olabilirsiniz ya da regl
Fatoss3- Ftmnur11 pembemsi kahve rengimdi gibiydi kuruduğu için tam rengini anlamadm ama kahveye kaçar gibiydi
Ftmnur11 Fatoss3- benimde cuma gününden beri var pembemsi hafif sulu kıvamlı.hic böyle olmazdı adetten önce. Biraz arastirdim yumurtlama kanaması da olabilir yazıyordu.pkoslu olduğum için herşey çok karışık şu an benim için .bugün bı test yapmayı düşünüyorum aslında.aksam yaparım
Fatoss3- Ftmnur11 bnm bı problemim YK 6 aydır deniyoruz ve bende ilk defa böle oldum bnm sadece dün sabah gördüm başkada olmadı
Ftmnur11 Fatoss3- inşallah pozitif görürüz.beklemek zor zaten varmı yokmu ikilemi insanı yipratiyor resmen
Ftmnur11 Fatoss3- ben ne zaman gitsem vajinal muayene yapıyorlar.daha iyi görmek için sanırım karından bu kadar iyi görülmüyor heralde bilmiyorum
Musilk-1 Ftmnur11 biraz ağrı oluyor kahve rengi ve açık pembe bir gün sonra kesiliyor adet zamanına kadar
Ftmnur11 Musilk-1 benim cumadan beri devam ediyor.yarin akşam kadın doğuma randevu almıştım.gidince öğrenirim artık ne olduğunu