Dyg123 Arkadaşlar merhaba, 15 haftalık hamileyim ama bu hafta sol kalçamda artan bir ağrım var ayak topuğuma kadar vuruyor özellikle yattığım zaman soldan sağa dönmek çok zor biraz yürüsem oturma ihtiyacı hissediyorum belim kopuyor. Kasık ağrısı da oluyor ama kalça kadar değil onu rahim büyümesine bağlıyorum. Benim gibi bir durum yaşayan var mı aranızda ?
GozdeCemre Dyg123 canım bende temizlik yaptığım gün kendimi çok yorduğumda oluyor resmen allah korusun felç gibi oluyorum erkek çocukları güya kalçaya vururmuş
Hasreterel Dyg123 canım benım ıkıncı hamılelıyım ılkındede olmustu bu hamılelıyımdede oldu aynısı boyle hep sankı kalcamda kıramp varmıs gıbı oluyo bıde bacama vuruyo cok kotu bı duygu gecelerı uykusuzum artık bu yuzden 30+3haftalıgım normal dedı doktorum ılkındede oldu ıcın bebekten dolayı dıyorsan oluyormus
Dyg123 Sedauygun sordum ama iki hafta sonra kan değerlerime bakıp ilaçlara başlayacağını söyledi ama ben oturup kalkamıyorum nasıl geçicek bilmiyorum
Dyg123 Hasreterel ilerleyen haftalarda belki olabilir bebeğin büyümesi hepsi belki yapıyor olabilir ama bende şuan erken değil mi? Resmen yatarken uyku sırasında dönme ihtiyacı hissediyorum dönemiyorum uyanıyorum bir yerden sıkıca tutup kaldırıyorum kendimi o kadar ağrı yapıyor
Nk1984 Dyg123 benim de ikinci gebeliğim,ilk gebeliğimde de sol kalçam aynen anlattığın gibi ağrıyodu,18 haftalığım yine ağrım var 😔doktorum sinir sıkısmasından dolayı olduğunu soyledi,cekiyoruz napalım🤦♀️