metemom_ Htccndn Allah’ım yanlız değilim çok şükür 😂 kızlar bir şey soracağım 3 ay 15 günlük bebeğim var normalde uykusu yanımda yattığı için iyiydi ama bu gün beni zor emmeye başladı gece sürekli kalktı atak döneminde olabilir miyiz
umutluanneadayi Htccndn günaydin🌝⏰ bebiş doğmadan önce ilaç için saat kurup kalkan ben 🥲 bu beni biraz üzse de sonunu güzel bekliyorum
Htccndn metemom_ Yalnız değilsin canım 04:40 dan belli ayaktayım 😂 atak döneminde olabilirsin canım sanırsam o aylarda atak zamanı oluyor 😒
Adenmom_ metemom_ 3 ay 10 günlük benim ki de bu şeyin adı ataksa inşallah hemen geçer 10 gündür huy değiştirdi resmen çocuğum huysuz kendi kendini uyandırıyor
Htccndn Vlog1345 günaydın canım 🌼 zaten hamilelikte başlıyorsın uykusuz kalmaya 😂 bu arada magnezyum kullanıyormusun
metemom_ Adenmom_ ay inşallah eşim sürekli çalışıyor yaşadığım şehirde yanlızım destekcim de yok uyuyamıyorum hiç
Adenmom_ Htccndn ay bir de uyuyor yarım saat sonra kendi kendini hareket edip uyandırıyor kundak hiç sevmez ellerini de kapattırmıyor kız kafayı yedim ya 😂
Htccndn Adenmom_ Ahaha senin kızdamı sıkıntıya gelemiyor benim oğlumda öyle hiç kundak sevemedi yaptığım an ağlamaya başlıyor 😂
Rabia-T Günaydın. Benim bebiş daha doğmadı ama kedim sağolsun düzenli bi şekilde her gün 5.30 da uyandırır sonra tabi uykum kaçıyo uyuyamıyorum. Çocuk doğmadan prova yaptırıyo sağolsun😄
Htccndn Rabia-T Günaydın 🌞 aynen bu senin için prova olmuş 😂 benimde köpüşüm öyleydi şimdi babasıyla yatıyor 😂
umutluanneadayi Htccndn herşey onlar için o yüzden artık alılıştım zorlanmadan kalkıyorum prova diye kendinimi motive ediyorum 🤣