Tobecan bence sigara yı bırakmak için kimse post açmıyor. Açıkçası ben sigarayı bırakacağım zaman post açmak aklıma gelmedi. Burda sigara ile ilgili kötü yazılar da okumadım. Yetişkin bir birey ve anne adayı olarak sigaranın bebek için çok zararlı olduğunu bildiğim için hemen bıraktım. Ki tiryakiydim. Bi insan, anne adayı bebeğine bunu yapmak istemiyorsa zaten zorlada olda bırakır. Buraya yazıp acaba kötü sonuçlar yaşayan var mı yok mu diye araştırma içine girmez. Başıkta da sigarayı bırakmak yazmıyor. Sigara içip Doğum yapanlar diye yazıyor. Yani ben bırakmayı düşünmüyorum bırakmayıp Doğum yapan varsa bana söylesin kötü bişey olmadığını ki Benimde vicdanım rahatlasın. Anlamına geliyor. Ayrıca gerçekten bırakamadığını düşünüyorsa burada post açmaya gerek yok dünya alem biliyor sigaranın zararını o da zararını bilip içmeye devam edicekse etsin buraya yazıp başkalarından gelen ben içtim benim çocuğuma bişey olmadı mesajlarını okuyup zar zor bırakan biri varsa aman bak herkes içmiş bişey olmamış en iyisi bende devam edim düşüncesi oluşturmasına gerek yok. İradesini veya iradesizliğini kendi iç dünyasında yaşasın!