Gulsumee sezaryen oldum, göbek sarkması yaşamadım, çatlagim olmadı, doğumdan sonra tekrar 45 kiloya çabalamadan düştüm göbeğim dümdüzdü, ama velakin bunlarin dışında hep normal doğum yapmak istemişimdir, doğumum kolay geçmesine rağmen 2 güne toparlamistim, ilk zamanlar ağrı acı tabiki felaketti ama bu diğer doğum sekilinde de olur eminim, yinede neden kesikle yaşiyorum ki? Elimi üzerinde gezdirdigimde bile 4 kata kadar dikiş kalınlıklarıni sayıyorum içeriden, bu sekilde olsun istemezdim her şeyin doğalı varken adi üstünde normali varken neden ameliyathaneye çıplak yatip 7 kat kesilip bebegime zorla müdahale ettirdim ki? Diye düşündüğüm oldu, benim icin hayırlısı buydu tabiki, bunu yaşayacakmisim, ama elimde olsa her seyi allahın yarattığı akışta olsun isterdim, en çokta planlı sezeryanlarda bebeği 38 haftalarda alıyorlar ya çok üzülüyorum, her insanin gelişimi farklı belki dogmaya hazir değil bebek, hazir olsa zaten dogum baslar ama standart olmus sezaryende 38de alıyorlar cok üzücü, keske sezaryen olcak bile olsa doğum başladığında bebek hazir oldugunda alinsa