Kayrabsra 5 yaşında bir oglum var ikinciye hamileyim bir kızım olmasını çok istiyorum öncelikle saglıklı olsun diyorum gönlümdn de kız evladı tatmak da geçiyor kız belirtileri erkek belirtileri var mı 11+3 gnlk hamileligim bulantım var 5 haftadan beri hala devam ediyor karnım henüz çıkmadı ama merak ediyorum sizin yaşadığınz değişiklikler neler 😊
Yalinn8 Kayrabsra bence kesinlikle oyle bise yok, cinsiyet farkliligi tıbbi bi belirtiyi farklilastirmiyor. Dilerim gonlunuze gore olsun🙏🏻
Esin_10 Ben sürekli mandalina yemiştim.bulantimda 11.haftadan sonra olmadı çok şükür.kızım olacak allah nasip ederse 🤗sağlıklı olsunlar da
Polo Esin_10 mandalina bende çok yedim günde en az 8-9 tane Çocuk turuncu doğacak falan dedim hatta 😀 Oğlum olacak inş :) Bence her gebelik her belirti her kadında farklı oluor.
Kayrabsra Esin_10 bulantılardan pek bir şey yiyemiyorum oğlumda tatlıdan tiksinmiştm önceden çok severdim hergün yerdim çikolata falan ama bunda tiksinmedim bulantılardan dolayı azda yiyebiliyorum
Kayrabsra Yalinn8 öyledir her hamilelik farklı oluyor bünye meselesi diyorum amin inş Rabbim herkesin gönlünden geçeni saglıklı bir şekilde nasip etsin 😊
Esin_10 Kayrabsra allah gönlüne göre versin inşallah 🤗arkadaşın dediği gibi bünyeden bünyeye değişiyor onlar