MinikBrokoli Kızlarrr 8+2 de sezaryen yerime ağrı girdi. Böyle bi şey batıyor hissediyorum. Hemde sağ taraftan oluyor. Endişe ettim biraz , bu durumu yaşayan var mı??
Minnaksever MinikBrokoli henüz erkenmis bilemiyorum ama ilerledikçe oluyor hatta ben doktora ne zaman ağrım var desem bi kez sezaryen oldun normal diyor
Bahar1205 MinikBrokoli İlerleyen haftalarda biraz daha zorlanacaksin karnin büyüdükçe dikiş yerlerin patlayacak gibi oluyor. 27 .haftaya girdik ağrılar sızlanmalar yeri geliyor Kaşıntılar oluyor dikiş yerinde
MinikBrokoli Aylizinannesii bu gün aşırı derecede yoruldum , 5 dk oturmadım kimsede halden anlamadığı için yiyip içip gittiler. Zorlandım diye mi acaba
MinikBrokoli Minnaksever çünkü bu zamana kadar hiç olmadı ilkinden sonra bile hemen toparladım ağrı kesiciler kullandım iyi olana kadar, şaşırdım bende niye ağrıdı diye
Minnaksever MinikBrokoli ne olursa olsun orasi bi kez kesilip dikildi deri daha ince ve geriliyor karın buyudukce o yüzden ağrı oluyormus
Kayra48 MinikBrokoli 25+2 hamileyim ilk doğumumu 6 yıl önce yaptım aynı ağrıları çekiyorum hatta geçen o kadar ağrı oldu ki dikiş yerlerimde çok endişelendim aşırı yorulunca ve soğukta kalınca oluyor