Bebekim123 kadın olduğu için kendini şanssız hissedebilir. Erkeklerin egemen olduğu özellikle bizim gibi ataerkil bir toplumda kadınlarımızın zaten vay haline... hergün sırf eşinden boşanmak istediği için vurulan, öldürülen kadınlarla dolu etrafımız. Hergün sırf vajinası olduğu tecavüze uğrayan kadın haberleriyle güne başlıyoruz. Artık o kadar alışıldı ki haberlere bile çıkmıyor o kadınlar. Kadın olduğum için ama sadece gelişmemiş bir ülkede kadın olduğum için bende kendimi şanssız hissediyorum. Çocukluğum boyunca kadın olmanın utanç verici birşey olduğunu düşünerek büyüdüm babam sayesinde ve hergün allaha dua ediyordum pipim çıksın diye sabah açıp direk pipim var mı diye bakıyordum.Erkeklik kadar kolay birşey var mı? Bir sünnetleri bir askerlikleri var onunda bedellisi çıktı zaten. Peki kadın olmak?? Emziremezsin istediğin yerde ayıptır günahtır. Göğüslerin büyüktür ayıptır sakla. Saçların uzundur şehvet uyandırıyor kestir. Kaşlarını aldırırsın günahtır. Etek giysersin o... olursun dar giyersin aranıyor olursun.... bunu söylediği için kimseyi yargılamak üyeliğini sildirme hakkını kendinizde nasıl buldunuz? Herkes kadın olmaktan gurur duyamayabilir. Herkesin daha çok ısındığı bir bebek vardır bende kız çocuklarına ayrı bir düşkünüm ama dünya tatlısı bir oğlum var iyi ki de var çok şükür bin şükür. Kız erkek diye evlat ayırmak çok yanlış ama insanın içinde erkek sevgisi daha fazlaysa istiyor erkek evladı olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin versinde evladında hayırlısını versin bazen 10 tane erkek evladın 1 tane kız evladın olur tek hayırlısı kız olur bazende tam tersi. Neyimiz varsa şükretmek lazım. Hakaret göremedim.. eğer ki kızlar yaşamasın ölsün gibi birşey demişse çok takmam dilerim kız çocuklarının kıymetini oğlu olunca anlar 🤗 kimse kız çocuklarına hakaret edemez. Ama kadınlık için düşüncelerini asla sabote edemezsiniz olmak istemeyebilir. Erkek cumhuriyeti kurup haremin başına mı geçecekmiş 🤣 çıldırtmayın saçma sapan cahil cahil konuşmayın. Erkekliğin egemenlik kurduğu bir yerde yaşamak istiyorsan yallah arabistana bacım. Orda hayallerini gerçekleştirirler. Ama burda kadın olmayı sevmiyor olsanda burda erkekleri daha fazla egemen kılmak niyetinde değiliz. Öyle bir düşüncen varsa ilk ben paralarım seni hemde erkek annesi olarak... herkes düşüncesinde özgür ama bir diğerini hiçleştiremezsiniz.. haddimizi ve yerimizi her zaman bilelim...