Esmerr_99 Kızlar merhaba daha önce bu hastanede doğum yapan veya şu anda burada kontrollerini sürdüren arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi? (Doktor, hemşireler, hastane hijyeni vs)
eliffff34 Esmerr_99 bende merak ediyorum hem özel hem devlet hastanesi takipliyim çevremde birçok kişi devlette doğum yaptı çokta memnun kaldıklarını söylüyorlar doğumhaneyi bizzat gördüm hijyenik güzeldi
Esmerr_99 Yenidoğan skandalından sonra pek güvenemiyorum ve şehir dışından buraya yeni evlendiğim için ne özel ne devlet hastanelerle ilgili hiçbir bilgim yok
Esmerr_99 eliffff34 Bende gidenlerin memnun kaldığını duydum ama kendileriyle birebir konuşamadığım için buradan sormak istedim. Bu arada kaç haftalık hamilesiniz ☺️
Tulayy1 Esmerr_99 merhaba benim birkaç arkadaşım orada doğum yaptı doktorları Bekir beydi çok memnundular onlar
eliffff34 Esmerr_99 30+6 olduk😊 arkadaşlarım eltim hep orada yaptı bende buralı değilim duyduğum kadarıyla biliyorum. Size tavsiyem 20 haftadan sonra mutlaka gebelik okuluna gitmeniz bana çok faydası oldu ayrıca doğumhaneyide gösterdiler normal doğum düşünüyorsanız kesinlikle öneririm. Ben eşimde muayenelere girsin görsün istediğim için cihangirede gidiyorum ama size müşteri gözü ile bakıyorlar
Tulayy1 Esmerr_99 onu hiç duymadım inegoldeki hastanede tek erkek olarak Bekir bey var diye biliyorum bnde ordaki hastaneye arada bir kontrole geliyorum Nebahat hanıma
Ilos96 Ben hem devlete hem özele gidiyorum ilk gebeliğimde de öyle yapmıştım Hasan beye gittim en son adama bayıldım çok ilgiliydi
Ilos96 Doğum yapıp memnun olan arkadaşlarım var ama şöyle ilgi beklemeyeceksin sana kötü davrananlar oluyor onları görmemezlikten geleceksin diye hep duyumlar aldım
Ilos96 eliffff34 yarın 10 haftalık oluyoruz inşallah 🤩 Cihangir hastanesine gidiyorum Hatice Hanıma ilk gebeliğimde de ona gitmiştim memnunum açıkçası
Salihasevil1606 Hasan beye veya bekir beye gidin nebahat hanımı falan tercih eden yok umarım düzgün davranırlar İnegöl’de yaşıyorum ilk sezeryanım problemli oldu diye asla hiç bir doktor bakmadı devlet hastanesinde şuan özele gidiyorum
Tulayy1 Salihasevil1606 malesef Bekir bey e nede hasan bey e randevu çıkmıyor hiç MHRS den hep Nebahat hanıma çıkıyor bnde normlade aritmideki doktora gidiyorum arada bir devlete gidiyorum