Heycanligebe Sinem1051 Allah aşkına az bişeyden ne olacak abartmadan ye yediğimiz ekmek bile sağlıksız o kadar düşünme
Asifenerli Sinem1051 şuan tek aşerdiğim şey diyebilirim etsiz ye canım ben hep etsiz yiyorum yarın ilk işim dürüm yemek olacak 😛😋
Deniziiimmm Ben ara ara canım çektiğinde yiyorum. Abartılmadığı sürece sakıncası olacağını sanmıyorum.
Deletedmom197 Sinem1051 bende canım çektikçe etsiz yiyorum hatta eşim bile ne zaman istesem yapar. Yani bişey olmuyırdur herhalde 😊🙈
Totuu Zaten etlisi hamile oldun,olmadin zarar.onun icin hep etsizini tercih ediyorum☺️In sha Allah bir zarari olmaz🙏🏿
Sila7166 Sinem1051 etsizden bisey olmazki sadecz bulgur var o da haslanmis gibi bisey olmuyo ben yiyorum hep etsiz ye bence bi sorun olmaz
Pinkyy Sinem1051 ben etsiz çiğ köfte canım çektikçe yedim,herşey yasak ama arada küçük kaçamak yaptım vallahi..
Alyaveannesi Sinem1051 etsizde neden bisey olsun canim bulgurla yapilan bisey o bende cok yedim hamileligimde
TaylansMom Sinem1051 kendin yapabilirsin etsiz olarak yapımı çok da zor değil 😊 hem içinde ne olduğunu biliyorsun maydonoz koymanı tavsiye etmem biz hep kendimiz yapıyoruz eşimle iki kişilik kadar 😊
Pdr Etsiz yenebilir, etli çiğ köfte riskli ama etli yiyen de çok var. Ben etsiz yedim ve yerimde canımm istediğinde.
Defne00Duru İlk hamileliğim de sürekli yerdim hemde acılı falan böyle çok şükür bişey olmadı bu hamileliğim de canım istedikçe yiyiyorum bişey olacağını da sanmıyorum