sevil87 Sabah ta vardı yumru gibi sert sol tarafımda elimi vurdupumda baya hissediyorum sağa yaptığımda aynı yerde sertlik duruyo halen bebek değildir galiba bu arda 21 haftalık hamileyim
Nnazli1996 sevil87 19 haftaligim benimde oyle bebek harektlerini saden hissetmiyorum nedne boyle oluyo anlamadim gtti
Alyaveannesi sevil87 bazi kisilerde kasilma olabiliyo canim bence aksatma buda erken dogum belirtisi olabiliyo bendede oluyo ama ben 37 haftaligim ve nts de sanci olarak cikmadigi icin bebek kendisi baski yapiyo bende
Rukiye1 sevil87 canım öyle olduğunda su iç ve uzan benimde oluyordu doktora sordum suyu azaldığında olabiliyor öyle dedi
Deletedmom431 sevil87 canım benimde bebek bir yere toplanır gibi oluyordu doktoruma söyledim magnezyum eksikliği dedi korkma doktorun sana ilaç verir bu konuda .
sevil87 Nnazli1996 bebeği hissetmeye başladım ama bu sertlik elimi vuruyorum taş gibi birşey miyom vardı o mu acaba tedirgin etti beni
Nnazli1996 sevil87 miyom benimde var burada kaliyim belki tecrübeli boyle birsey yaşayan arkadaşlar yazar
sevil87 Alyaveannesi Allah korusun inş. normaldir her şey , şubatın 4 üne randevum var detaylı da yaptıracağım,çalıştığım için sürekli izin alamıyorum
Alyaveannesi sevil87 insallah canim ama aksatma yinede sen icini ferah tut o kasilma olsa bile caresi var benimde cok kasiliyo bazen acitacak derecede
sevil87 @Deletedmom434 merhaba hemşire olduğunuz için bir sorum olacaktı sol tarafımda dünden beri yumru gibi baya sert birşey var evham yaptım neden kaynaklıdır sizce miyom vardı o olabilir mi
Nilicmc Merhaba, benimde miyomum var ve karnımın sol tarafında benimkide. Sürekli elime geliyor zaten özellikle bazen bebekte itiyor dahada belirginleşiyor. Doktorumada sordugumda miyom oldugunu söledi ama bebege zarar vermeyen biryerdeymiş. En son kontrolümde 1 cm küçülmüştü hatta seninkide miyomdur büyük ihtimalle. Bende ilk basta bebek sanıyordum çünkü merak etme.
sevil87 Nilicmc dayanamadım gittim şimdi doktordan geldim şükür bebek iyi,miyom muş 6 cm di 7 cm olmuş