1begonya Kızlar yumurtlamadan sonra 8. Günüm çok heyecanlıyım 12 veya 14. günde test yapcam ama dayanamıyorum 10. Gün pozitif gören var mı gebelik testinde.
Ayshababy 1begonya ben 10 gün gormuştum ama akşam ustuydu sabah yaptimda gözlen görünen zor bi cizgi vardi akşam dahada netlemişti
prensesannesi-01 cauuv1 amani sen yaptn mi aşko test hani beklicektin bekle canım daha erken inseAllah hamilesindr 13 14de tekrar yap inseAllah
Meridaily cauuv1 merhabalar, benim de 10.günüm negatif🥺çok mu erken yaptım acaba, kaset test yaptım ama. Hamile misiniz şuan?
1begonya Yesimdursun yumurtlamanın 3. Gününden beri ara sıra kasık ağrım var bide kasık bölgem pıt pıt atıyor
Yesimdursun 1begonya hayırlı haberler alırsın inşallah benimde aynı durum seninle ama daha 4 gün geçti yumurtlamanın üzerinden
prensesannesi-01 1begonya ben kızımda 10. Gün erken gebelik testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı 13 veya 14gunde normal kaset test yaptm pozitif çıkmıştı. Biraz daha bekleyin
cauuv1 Meridaily 10. Günüm negatif diye 7 aralıkta yazmışım. 9 aralık akşamı hamile oldugumu öğrendim şimdi 10+5 iz. Size de nasip olsun umarım daha erken ama ümidinizi kaybetmeyin🤭🙏🏻
Meridaily cauuv1 yaaa maşallah 😍 çok sevindim 😍 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi😍🤲🏻 o zaman hala umut var benim için, inşallah bana da ve isteyen herkese nasip olur🥹🤲🏻