TugceOrak ysumeyra yiyordum ve hala yiyorum. Kilolarca yemediğiniz sürece sorun yok kuzum, doktorum böyle demişti bana
YaseminNurcanSu ysumeyra benm doktorum da ilk 3 ay nar dan uzak dur dedi rahim kaslarini gevsetiyor internetten de arastirabilirsin
Soykan97 Bende yedim canım bir sıkıntı olmadı abartmadığın sürece bişey olacağını düşünmüyorum. Narın tansiyon düşürme gibi bir etkisi olduğu için yenmez diyorlar.
Larraa ysumeyra Ben baya yedim ve sonra yenilmemesi gerektiğini öğrendim ama bir sorun yaşamadım. 26 haftalık olacam 🌸
Meliok ysumeyra şu ara yemeyin bizim ülkemizden yurt dışına giden nar ve kuru incirlerde kanser teşhis etmişler hepsini ülkemize iade etmişler bilginiz olsun
Rbdrmx Başından beri yedim hala yiyorum yani abartmadan hafta bir yiyorum 🙄❤️noluyomus kiii yediğimizde
Civcivimmbenim ysumeyra ben en çok aşerdiğim şey nar oldu diyebilirim Dünyanın bütün narını yedim 😆 Ve hamileliğe iyi olmadığını da bilmiyordum Ve çok şükür hiç bir şikayetim de olmadı😊
ysumeyra Meltemia Şekere iyi geliyor diyorlar bu olumlu Bide kasılma düşük diyorlar bilmiyorum herkes bişi diyor bence abartmadan yenir ya doktora soracağım