seyma0661 Pelnak60 ben özelöklimiğe gidiyordum doktorum ultrasonla inceledi, laboratuvardan da 650 tl gibi bir fiyata kan verdim sonuçları doktoruma gösterdim. Devlet hastaneleri de yapıyor ama hepsi yapmıyor mutlaka sorup o şekilde randevu alın alacaksanız
Cancgdm Hshshzgsghzhshs bende devlette yaptircam da 12+5 de randevu günüm o gün gittiğim de yaparlar değilmi yoksa başka bir gün veriyorlar mı acaba
Hshshzgsghzhshs Cancgdm yaparlar ys bişey değil zaten ense kalınlığına bakar burnuna bakar kan vereceksin dersin ikili test yaptırmak istiyorum diye
Newmomdml Pelnak60 kartal avicenna umut hastanesinde 2500 a yaptirmistim ama fiyatlar guncellenmis sanirim doktor muayne ucreti falan artmis bi sorman lazim
Betulseyma60 Pelnak60 medikalde yaptırdım 4 gün önce doktorum mehmet nalbant çok memnumum kendisi yapıyor zaten 2 li taramayı sadece 1 tüp kan verdim 370 tl idi galiba onu ödedim ayrıca muayene ücreti 1515 tl
Pelnak60 Betulseyma60 teşekkür ederim benim doktorumda ilhan Bahri bende yarın kan vereceğim inşallah
Betulseyma60 Pelnak60 12+2 de yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür herşeye çok güzel dedi ve cinsiyetinide öğrendik kan tahlili sonucum henüz çıkmadı ama