2zannelerii 13 haftalık ikizlere hamileyim canlar karnım baya büyüdü bende hiç mide bulantısı olmadı ya Sizde ???
Bernass 2zannelerii 12 haftadayim benimde karnım aşırı büyüdü nefes alamıyorum. Cinsiyet öğrenebildiniz mi
Ilknur45 2zannelerii 32 haftalik olduk 🥳 dogumda baya yaklasti ama karnim normal tek gebe karni gibi ikiz gebe oldugumu soyledigimde insanlar oldukca sasiriyo
mer_vee Bernass 33+2 den sesleniyorum nefes alamamak şimdi daha zor kış mevsiminde suyum çıkıyor agrimayan yerim yok zaman geçsin istiyorum
Bernass 2zannelerii cift yumurta iki gün önce doktor kıza benziyor dedi ama kesinlik konuşmadı. İlk hamilelgimden kızım var ve tamamen farklı da geçiyor hamileligim bakalım artık saglikli olsunlar önceliğimiz o :)
mer_vee Bernass korkmayın bu zamanlarınızın tadını çıkarın sonrası zor evet ama Allah’ın hediyesi bize bebislerimiz bizim yerimizde olmak isteyen çok insan var (olumla yapıyoruz😄)
Pinar5tkn 10+5 tek yumurta ikizi bir hafta mide bulantısı yaşıyorsam diğer hafta duruyor karnım dört aylık gibi 😂
2zannelerii mer_vee kesinlikle öyle rabbim isteyen herkese o duyguyu o sevinci yaşatsın hak edenlere ama