Busra1644 Cok merak ediyorum bu konuyu, hani hazır doğum yaparken göbek yağından alınamaz mı, böyle bir durum yaşayan var mı acaba ?? 🫣🫣 cidden bilmediğimden soruyorum
Alone Busra1644 göbek fıtığım var sezeryan sırasında onu da alsanız dedim ama olmaz dediler 😂 fıtığı almayan yağları hiç almaz heralde
Busralbyrk Busra1644 sezaryen olurken karın germe yaptırmıştı yabancı bir hastam. Hem kadın doğum doktoru hem de plastik cerrah girmiş ameliyata. Türkiyede yapılıyor mu bilmiyorum ama
couleurcerise Sezaryenle göbek yağı alma bambaşka operasyonlar 😂 Sezaryeni kadın doğum uzman doktoru yapar, yağ aldırmayı plastik cerrahlar 😅
Busra1644 couleurcerise 🤣😅😅😅 ya tabiri ayrı branşlar ama dedim hazır kesilmişse 1 kilocuk yağı alamazlar mı yaa🤭🤭 Cunku benim doğumda sadece bebeğin kilosu çıkıyor ya ,millet 10 kilom gitti diyor doğumla bende mi sorun anlamıyorum 😁😁😁
Daisyy000 Busra1644 millet 10 kilom gitti diyor doğumla bende mi sorun anlamıyorum Oğlum 3650doğdu,Doğumdan 2 gün sonra eve çıktığımda tartıldım sadece 4 kg gitmişti 😅
Busra1644 Busralbyrk hımm ama ayrı branş doktorları girmiş yinede , özel miydi acaba biliyor musunuz??
Alone Busra1644 özelde 🤣 devlettekilere söylemedim fıtık olduğunu bölüm bölüm gezdirmesinler diye 🫣 çünkü doğumu nasip olursa özelde yapacağım